To kampe og to sejre indenfor 24 timer

image En situation fra torsdagens 10-0-sejr på udebane over Astrup IF/Arden. Serie 2-damerne var i aktion både onsdag og torsdag aften. Foto: Ole Hald Kristensen
Af Lene Mumgård og Ole Hald Kristensen (foto)
26. april 2019 kl. 17:53
Andetholdet hos damesenior, Serie 2, var i aktion både onsdag og torsdag aften, og det blev to sejre. Først på hjemmebane over Nøvling FK og dernæst på udebane over Astrup IF/Arden. Læs mere her...

Så har vi været i kamp hele to dage i træk.

Onsdag 24. april:
Støvring IF- Nøvling FK 1-0.
En underlig kamp, hvor vi ikke helt var i gear. Kampen bølgede frem og tilbage - dog med overtal i spil Til Støvring. Efter 35 minutter fik Kristine Lyngby en friløber, som hun udnyttede. På den chance sparkede hun bolden køligt i mål - 1-0 til Støvring.
Støvring havde gennem kampen mange gode tilbud, men ind ville bolden ikke. Og som det ofte ses, når der er overvægt af chancer og spil til et hold, bliver Nøvling lige pludselig nærgående med flere gode chancer. Heldigvis holdt vi stand og vandt 1-0 på en offday.

Kamp 2 indenfor 24 timer.
Torsdag 25. april:
Astrup IF Arden-Støvring IF 0-10
30 sekunder: 1-0 til Støvring ved Nicole Kornum Netopil
Så var vi i gang.
Må sige, der var ét hold på banen - SIF - fra første minut. Det var ikke mange gange i de 90 minutter, SIF-målmand Kristine Mønsted var i aktion, og det, der kom, havde hun styr på.

• 0-10 Johanne Kjærgaard

Vi havde i dag en debutant med i skikkelse af Helena Quist Kristensen (foto herover, red.) med. Hun var heldig at have storesøster Katja Quist Kristensen (foto herover, red.) med på banen også. Grundet afbud fra fem spillere grundet teori, stillede følgende Jyllandsserie-spillere sig til rådighed: Dea Poulsen, Katja Quist Kristensen samt Nicole Kornum Netopil. Tusind tak for hjælpen til alle tre.

To kampe på 24 timer - ja, hvad gør man ikke for ikke at gå glip af for-festen til årets sidste gymnasiefest, der finder sted fredag aften.