Menu

To gange hattrick af to gange Emma

image Jubel og sejrsklynge i SIF-lejren efter 9-0-sejren i Løgstør. Foto: Serie 2-damer
Af Jonas Vestergaard
13. september 2019 kl. 20:56
Både Emma Bøgedal og Emma Friis Schau lavede hattrick, da Serie 2-damerne slog Løgstør IF 9-0 i den afsluttende Serie 2.2. Flot indsats af hele SIF-mandskabet i storsejren - læs mere her...

På trods af at gå ubesejret igennem grundspillet skulle andetholdet hos damesenior - noget skuffende - torsdag aften igang med den afsluttende serie 2.2 imod Løgstør IF på udebane.
Forventninger før sæsonen var en oprykning til Serie 1, og der var også et vis engagement at spore hos spillerne, som skulle ud og bevise, at de ikke er et Serie 2-hold.

Før kampen blev der snakket om, at vi skulle holde fast i vores måde at spille på, bevare koncentrationen igennem hele kampen og sørge for at holde et højt tempo i omgangen med bolden imod et Løgstør-hold, der blev slået 3-1 i grundspillet.

Kampen blev med Støvring-øjne gennemført med næsten ingen fejl, utrolig flot fodbold og kynisme i både offensiven og defensiven. Efter første halvleg var Støvring-damerne foran 5-0, og efter kampen stod der 9-0 på måltavlen, hvilket på ingen måde var et mål for meget.

Emma Bøgedal fik sin seniordebut og kvitterede med et flot hattrick, ligeledes havde Emma Friis Schau sin blot anden seniorkamp og kvitterede også med et hattrick, Anne Kibsgaard nettede to gange og Cecilie Liltorp en enkelt gang.
I midterforsvaret stod Lisa Mikkelsen og Julie Thomsen og sørgede for en kold og frysende Støvring-keeper, som ikke fik lov til at bruge handskerne en eneste gang i kampen.

Kampens SIF-spiller blev Alberte Kollerup, der på den defensive midtbane vandt de fleste dueller og sørgede for godt og hurtigt flow i spillet.

Næste kamp er onsdag 18 september på udebane imod Vebbestrup.

  • SIF-truppen i 9-0-sejren - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Alberte Kollerup Jensen, Anne Kibsgaard, Cecilie Liltorp, Dea Poulsen, Emma Bøgedal, Emma Friis Schau, Emma Søndergaard, Helena Quist Kristensen, Julie Thomsen, Kristine Lyngby, Line Elkjær Rasmussen, Lisa Mikkelsen, Signe Rytter Lund og Sofie Søndergaard.

Med sportslig hilsen
Jonas Vestergaard, træner for Serie 2-damer

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/serie-2-damerne-fik-2-2-i-aars/