SIF-nederlag i chancefattig affære

image Jubel i Vaarst-lejren efter scoringen til 0-1 i det 37. minut.
Af Jørn Eriksen
17. august 2019 kl. 20:11
Serie 3 indkasserede et 0-2-nederlag i anden spillerunde hjemme mod Vaarst/Fjellerad Boldklub. Et selvmål sidst i første halvleg og en flot scoring af gæsterne cirka midtvejs i anden halvleg afgjorde en samlet set chancefattig kamp - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 3, herrer:
  • Støvring IF - Vaarst/Fjellerad Boldklub 0-2 (0-1)
  • Mål:
  • 37. minut: 0-1 Noah Overgaard Skoubo (selvmål).
  • 65. minut: 0-2 Kaare Værum Kvist.
  • SIF-startopstilling, 4-4-1-1: Kasper Buus Niss - Ardeshir Ebrahimi, Rasmus Carøe Eriksen, Michael Wædeled Andersen og Rasmus Nygaard - Noah Overgaard Skoubo, Kenneth Møller, Malthe Christiansen og Selemani Kikwangazala - Marcus Skovhus Pedersen - Joakim Nielsen.
  • Bænken denne gang: Mads Frost, Michael Toft Nielsen og Nikolaj Christiansen.
  • Indskiftninger, SIF: 38. minut: Mads Frost ind - Joakim Nielsen ud. 55. minut: Michael Toft Nielsen ind - Ardeshir Ebrahimi ud. 60. minut: Noah Overgaard Skoubo ud - Nikolaj Christiansen ind.

Serie 3-mandskabet var rigtig godt med i den første time af lørdagens hjemmekamp mod Vaarst/Fjellerad Boldklub, men gæsterne fik mere og mere plads at boltre sig på i takt med, at kræfterne tilsyneladende slap op hos hjemmeholdet i de sidste 25-30 minutter.

De to hold stod godt til hinanden i første halvleg, men det blev samlet set aldrig et opgør, hvor SIF-tropperne fik produceret specielt mange målchancer. Det gjorde gæsterne så til gengæld heller ikke inden pausen, og der skulle et selvmål signeret en uheldig Noah Overgaard Skoubo til i det 37. minut for at bringe gæsterne i front. Det skete i kølvandet på et hjørnespark fra gæsternes venstre side, og ved fjerneste stolpe løb SIF-spilleren uheldig ind i bolden, der kom i høj fart. Det var ikke let for SIF-spilleren at undgå at ramme den bold.

0-1, efter 37 ellers særdeles jævnbyrdige minutter.
Kort efter erstattede Mads Frost så Joakim Nielsen som frontløber hos hjemmeholdet - sidstnævnte døjer stadig med en lårskade.
0-1 ved pausen.

Indenfor det første kvarter skiftede SIF ud yderligere to gange, så Michael Toft Nielsen og Nikolaj Christiansen kom i aktion, men det lignede et dødsstød til hjemmeholdet, da gæsterne kom på 0-2 i det 65. minut. Det skete så til gengæld på et godt angreb af gæsterne. En spiller lavede lækkerier i deres venstre side og spillede bolden ind i feltet, hvor Kaare Værum Kvist flot flugtede den i kassen.

I de sidste 25 minutter forfaldt SIF til lange bolde, og markeringerne blev noget løsere i kanten i takt med, at kræfterne var ved at være brugt hos en del af spillerne.