Serie 4-sejr sikret sent i overtiden

image Kasper Ronge Mikkelsen - her i midten - blev matchvinder for Serie 4 med en scoring til 2-1 fire minutter inde i tillægstiden. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
30. september 2018 kl. 17:18
Serie 4 - tredjeholdet hos herresenior - tog topholdet Farsø/Ullits IK's skalp lørdag eftermiddag takket være en scoring til 2-1 i SIF-favør signeret midtstopperen Kasper Ronge Mikkelsen dybt inde i dommerens tillægstid - læs mere her...

Alle kampens tre scoringer kom først fra det 78. minut og fremefter, så der var godt gang i løjerne i slutfasen, da Serie 4-holdet slog topholdet Farsø/Ullits Ik 2-1 på udebane lørdag eftermiddag 29/9.

Mike Hansen gjorde det til 0-1 med 12 minutter igen, da han blev stukket fri i dybden af Jesper Gustavsen, og Mike Hansen tjippede flot bolden over den fremstormende keeper.

På en eller anden måde fik dommerens lagt seks minutter til en ordinære spilletid, og det havde alle i SIF-lejren efterfølgende et ret så ambivalent forhold til.

Farsø/Ullits IK fik i det 92. minut tildelt et tvivlsomt frispark ude i den ene side. Bolden blev servet ind i SIF-feltet, hvor en Farsø-spiller til sidst fik ekspederet den i nettet blandt venner og fjender.

Inden den scoring havde alle i SIF-lejren gerne set dommeren ikke havde lagt seks minutter til, men fire minutter inde i tillægstiden fik Mads Dahl tilkæmpet sig et hjørnespark. Mike Hansen piskede bolden ind foran modstandernes mpl, og her steg Kasper Ronge Mikkelsen til vejrs og flyttede et par modstandere for til sidst at heade bolden i nettet til 1-2.

• SIF-startopstillingen, 4-4-2: Andreas Aagesen - Victor Bartholomæussen, Kasper Ronge Mikkelsen, Michael Lind Elmgren og No Lian Bawi Tlung - Sebastian Meyer Poulsen, Osmund Olsen, Jesper Gustavsen og Frederik Lykke - Mike Hansen og Niclas Plougmann.
  • Bænken denne gang: Mads Dahl, Jeppe Bloch Jensen (U 19) og Mathias Hovesen (U 19).

- Vi spillede en rigtig fornuftig kamp, og stor tak til U 19-spillerne Jeppe Bloch Jensen og Mathias Hovesen samt rurtinerede Michael Lind Elmgren for at træde hjælpende til, siger SIF-træner Rasmus Numan Petersen.

SIF havde fordel af en lille medvind/sidevind i første halvleg, hvor SIF havde flest målchancer. Et par stykker til Mike Hansen og Frederik Lykke - førstnævnte spillet fri af Niclas Plougmann på den ene. I det 40. minut erstattede Mads Dahl så Frederik Lykke, og det betød, at Niclas Plougmann kom ud på højrekanten, så Mads Dahl kunne agere angrebsmakker med Mike Hansen.

Fem minutter efter pausen kom U 19-duoen Mathias Hovesen og Jeppe Bloch Jensen i aktion - ud til en pause kom Niclas Plougmann og Victor Bartholomæussen. Der blev senere skiftet ind/ud i SIF-lejren.

- I det 60. minut var Niclas Plougmann tæt på at score til 0-1, men han fik sendt bolden forbi fjerneste stolpe, og det så længe ud til, at kampen ville ende 0-0, men så tog det hele fart til sidst, slutter Rasmus Numan Petersen.

Kampens SIF-spiller blev midtstopperen Kasper Ronge Mikkelsen med 10 stemmer i den efterfølgende fidusafstemning.