Serie 3 må en tur omkring playoff

image Serie 3 at tæt på at udligne til 1-1 med syv minutter igen i lørdagens udekamp mod Gudumholm IF, der i stedet slog sejren fast med en fuldtræffer til 2-0 i det 89. minut. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
02. november 2019 kl. 17:08
Gudumholm IF slog Serie 3-holdet 2-0 i sidste spillerunde, og SIF-mandskabet byttede fjerdepladsen ud med en sjetteplads, der udløser playoff mod en toer fra Serie 4 om en plads i forårets Serie 3. Læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 3, herrer, 14. og sidste spillerunde:
  • Gudumholm IF - Støvring IF 2-0 (1-0)
  • Mål:
  • 44. minut: 1-0 Frederik Kristensen.
  • 89. minut: 2-0 Kristian Fredsøe Jensen.
  • Advarsler:
  • 32. minut: Asger Stahl Olsen, SIF.
  • 90. minut: Carsten Frederiksen, SIF.
  • SIF-startopstilling, 4-4-1-1: Rasmus Nygaard - Kasper Ronge Mikkelsen, Robert Ørtoft, Lars-Bo Hansen og Michael Wædeled Andersen - Noah Overgaard Skouboe, Malthe Christiansen, Rasmus Carøe Eriksen og Asger Stahl Olsen - Marcus Skovhus Pedersen - Carsten Frederiksen.
  • Bænken denne gang: Ardeshir Ebrahimi og Michael Toft Nielsen.
  • Ind/ud, SIF:
  • 50. minut: Kasper Ronge Mikkelsen (knæskade) ud - Ardeshir Ebrahimi ind.
  • 60. minut: Noah Overgaard Skouboe ud - Michael Toft Nielsen ind.

Serie 3-mandskabet skal ud i playoff om forbliven i rækken.
Det står fast efter lørdagens udekamp mod Gudumholm IF i 14. og sidste spillerunde, hvor hjemmeholdet rykkede forbi SIF med en 2-0-sejr, og da IK Rosendal samtidig slog agterlanternen Nøvling FK, dumpede SIF-mandskabet fra fjerde- til sjettepladsen - den sjetteplads, der udløser playoff mod en toer fra Serie 4 om en plads i forårets Serie 3.

Gudumholm IF havde bedst fat i de første 45 minutter af lørdagens opgør, men første halvleg var ved at gå i 0-0, da en foræring fra SIF-side gav hjemmeholdet muligheden for at bringe sig i front, og den gave tog Gudumholm IF imod med kyshånd - 1-0 i det 44. minut.

Hjemmeholdet havde forinden haft et par nærgående skud, der i begge tilfælde gik forbi fjerneste stolpe, men den første scoring ville veje tungt i et opgør, hvor begge hold havde behov for point.
I det 41. minut byttede Michael Wædeled Andersen og Asger Stahl Olsen plads, da sidstnævnte kom på banen igen i kølvandet på et gult kort i det 31. minut.

Mens Gudumholm IF dominerede i første halvleg, sad SIF på spillet i de sidste 45 minutter, og der skulle satses jo længere tid, der gik. Skudforsøg fra Noah Overgaard Skouboe, Carsten Frederiksen, Rasmus Carøe Eriksen og Marcus Skovhus Pedersen kastede desværre ikke den ønskede udligning af sig, og SIF mere og mere travlt - gæsterne skulle have mindst uafgjort for at undgå sjettepladsen og playoffkampen.

Med syv minutter igen kom så den helt store mulighed for at komme på 1-1. Marcus Skovhus Pedersen afdriblede et par modspillere i venstre side, og sendte bolden ind foran mål, hvor Malthe Christiansen fik tæmmet bolden men desværre også sendt den forbi nærmeste stolpe - der var ellers fri passage i modsatte side.
1-1 ved den lejlighed ville have været en forløsning.

SIF satsede hele butikken i slutfasen, og mange spillere blev hængende i front, hvilket gav hjemmeholdet god mulighed for omstillinger. SIF-holdet knækkede i den fase over i to dele.
Med ét minut igen gav en sådan omstilling gevinst, og der blev scoret til 2-0, da hjemmeholdet kom til at spille to mod en, inden bolden kunne sendes forbi Rasmus Nygaard i SIF-målet.

I topstriden tog Vaarst-Fjellerad Boldklub førstepladsen og den direkte oprykningsbillet, mens Als Boldklub skal ud i playoff mod en nr. 6 fra Serie 2. I bunden blev det FK Fjordsiden, der rykker direkte ned sammen med Nøvling FK.