Serie 3 fik øget afstanden til bunden

image Jubel i SIF-lejren efter Michael Andersens scoring til 1-0 med det kolde højreben.
Af Jørn Eriksen
06. oktober 2018 kl. 21:33
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, slog Skørping IF Frem 2-0 hjemme på kunstgræsbanen lørdag 6/10. Med den sejr fik SIF-holdet øget afstanden ned til bundholdene, Skørping IF Frem og Vive IF, og vender man kikkerten den anden vej, er der kun tre point op til andenpladsen i puljen - læs mere her...

Et nederlag til lørdagens modstander fra Skørping IF Frem ville i værste fald kunne fremkalde høj søgang omkring SIF-skuden i de sidste kampe i dette efterår, men SIF afstak selv kursen væk fra de potentielle bølgeskvulp med en sikker 2-0-sejr efter 1-0 ved pausen.

Og den sejr betyder, at SIF kun i teoriens kringelkroge kan komme i nedrykningsfare. Samtidig er der kun tre point op til andenpladsen i puljen, hvor kun puljevinderne sikrer sig oprykning til forårets Serie 2.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

• SIF-startopstillingen 4-4-2: Anders Snitker Jensen - Ardeshir Ebrahimi, Frederik Pind, Lars-Bo Hansen og Michael Andersen - Mike Long, Anders Nielsen, Morten Juul og Martin Thinggaard Tøttrup - Niclas Plougmann og Carsten Frederiksen.
  • Bænken: Selemani Kikwangazala, Andreas Pinstrup og Mathias Blad Krogh.

Allerede i det 8. minut kunne - og burde - Carsten Frederiksen have scoret til 1-0, men han i ellers fri position blokeret sit skud. Det var ellers en chance, som den rutinerede spiller i 8 ud af 10 tilfælde plejer at score på.

I stedet blev det venstrebacken Michael Andersen, der bragte SIF på sejrskurs efter en halv times spil. Det skete i kølvandet på en hjørnespark, hvor han fulgte godt op og sendte bolden i nettet med et skud fra det ellers kolde højreben.

Fem minutter før pausen indkasserede midtstopperen Frederik Pind et gult kort, men 1-0 holdt til pausen.

Fra anden halvlegs start erstattede Selemani Kikwangazala så Mike Long på højrekanten, og cirka midtvejs i anden halvleg cementerede Selemani Kikwangazala SIF-sejren, da han slog til på en frispilning fra angriberen Niclas Plougmann.

- Skørping IF Frem blev mere om mere møre efter pausen, og vi fik bedre og bedre plads. Vi kunne have scoret yderligere i kampen. Blandt andet havde Niclas Plougmann en stor chance. Bolden sprang i sidste ende ud til indskiftede Andreas Pinstrup, der desværre fik sendt den over mål, siger Uffe Agerbo Jensen, SIF-træner.

Det rutinerede firkløver i skikkelse af Anders Nielsen, Morten Juul, Lars-Bo Hansen og Carsten Frederiksen gav de unge spillere god støtte på en dag, hvor der var mere erfaring blandt SIF-spillerne end i de seneste kampe.