Serie 2 har kniven på struben efter 1-2

image Christian Lie Guldager og Niclas Plougmann var frontduo hos Serie 2 i bunddramaet hjemme mod Hadsund Boldklub. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
10. juni 2018 kl. 10:47
Serie 2-mandskabet havde klart overtag i spil og målchancer, men gæsterne fra Hadsund Boldklub vandt lørdagens nedrykningsdrama i Støvring 2-1 og sendte SIF-mandskabet under stregen inden forårets to sidste spillerunder. Se og hør også Gissels video-opsamling fra lørdagens JS 1- og Serie 2-kampe. Læs mere her...

Den var svær at fordøje.

1-2 blev slutcifrene i lørdagens bundgyser, da Serie 2-mandskabet tog imod Hadsund Boldklub, og "fordøjelsesproblemerne" skyldes det faktum, at Hadsund med små 10 minutters mellemrum kort efter pausen satte to scoringer ind i kølvandet på klart SIF-overtag i både spil og chancer i de første 45 minutter - ja, hele kampen igennem...

SIF-holdet kunne være kommet fem point foran netop Hadsund Boldklub med en sejr og være rykket op på fjerdepladsen i puljen. Nu strøg elevatoren i stedet i bund, og SIF er - nu et point efter både Hadsund Boldklub og Hornum IF (en kamp mere end både SIF og Hadsund, red) - på den 7. plads, der betyder nedrykning til efterårets Serie 3. Der mangler to spillerunder for SIF-holdet.

Hadsund indkasserede med 10-12 minutter igen et gult kort, og kort efter fik Morten Juul reduceret til 2-1, hvorefter SIF satsede hele butikken og spillede med fire mand i front. Lange bolde frem i et bombardement af HB-feltet, men trods flere store chancer lykkedes det ikke at fremtvinge den i sidste ende måske vitale udligning til 2-2.

De første 45 minutter gav stærke forhåbninger om, at SIF-mandskabet ville hente den vigtige sejr, der ville betyde, at man både holdt Hadsund bag sig og kom foran både Hornum IF og St. Restrup IF (bedst indbyrdes med St. Restrup IF, red.). Knap midtvejs i første halvleg fik midtbanespilleren Morten Juul en pæn mulighed for at bringe hjemmeholdet på sejrskurs, og trods tilløb til flere muligheder fik SIF ikke scoret.

0-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start kom Mike Hansen ud til et pusterum. Andreas Tarp overtog pladsen som højre back, og ind kom U 19-spilleren Selemani Kikwangazala på højrekanten.

Fem minutter efter pausen gik det imidlertid galt. En skidt clearing betød, at bolden havnede for fødderne af gæsternes Jonas Sleiborg, der tæmmede bolden og tog chancen 25-30 meter fra målet. Bolden gik ind i det ene målhjørne - en flot og ikke mindst noget heldig HB-scoring til 0-1.

Og det blev værre endnu.

Ni minutter senere blev det 0-2 - igen med Jonas Sleiborg som skarpretter for gæsterne.

SIF sadlede om til 3-4-3 med Carsten Frederiksen som nyt islæt i det forreste kavaleri. Jesper Gustavsen kom på banen i stedet for Andreas Tarp, og bagkæden bestod nu af Jesper Gustavsen, Nicklas Aagaard og Lars-Bo Hansen, og der skulle sendes byger af bolden frem mod HB-feltet, og så skulle tingene udvikle sig derfra.

Lars-Bo Hansen måtte se et hovedstød ramme indersiden af den ene stolpe, og i to andre tilfælde fik gæsterne reddet på målstregen.

Hadsund løb ind i et gult kort med 10-11 minutter igen, og kort efter blev det 1-2 i kølvandet på et hjørnespark. Morten Juul bankede bolden i nettet.

Herefter spillede SIF som nævnt med fire mand i forreste geled, men trods et sandt bombardement af HB-feltet lykkedes det ikke at få vendt slagets gang til egen fordel.

Situationen er nu den, at både Hadsund og Hornum IF er ét point foran SIF inden de sidste kampe. SIF og Hadsund har to skud i bøssen, mens Hornum blot mangler en kamp, så der er trods alt håb for SIF-holdet endnu.

I de to sidste kampe møder SIF-mandskabet Farsø-Ullits IK på udebane og Gundersted IF på hjemmebane.