Serie 1-herrer vendte 2-3 til 5-3

image Mads Harbo (tv.) stod for to af scoringerne i Serie 1-holdets 5-3-sejr over Dronninglund IF. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
01. marts 2020 kl. 12:37
Førsteholdet hos herresenior, Serie 1, var bagud 2-3 ved pausen i lørdagens testkamp hjemme mod Serie 1-holdet fra Dronninglund IF, men SIF-mandskabet satte tingene på plads i de sidste 45 minutter og vandt 5-3. Læs mere her...

Netmaskerne blafrede otte gange, da Serie 1-herrer havde besøg af Serie 1-holdet fra Dronninglund IF på kunstgræsbanen i Støvring lørag 29/2 med kickoff kl. 16.15.
2-3 ved pausen blev forvandlet til 5-3 i SIF-favør takket være en stærk SIF-indsats i de sidste 45 minutter.

- Samlet en rigtig god og udbytterig træningskamp for os mod en god modstander, der praktiserede et højt pres på os i første halvleg, og det skulle vi lige forholde os til og gardere os imod. Godt at møde en sådan modstander. Det kan vi måske få brug for i turneringskampene senere på foråret, siger SIF-cheftræner Calle Facius.

SIF-mandskabet førte dog både 1-0 og 2-1, inden Dronninglund IF satte to scoringer ind til 2-3 i første halvleg. Mads Dahl og Lasse Pilgaard stod for SIF-scoringerne inden pausen.

- Gassen gik lidt af Dronninglund IF efter pausen, men vi blev også selv bedre i de sidste 45 minutter, og jeg synes, vi hentede en fortjent sejr mod en ganske udmærket modstander, der havde et par hurtige spillere i angrebet. Vi fik fire mand på måltavlen, og alle 15 spillere fik det meste af en halvleg på banen, fortsætter Calle Facius.

Mads Harbo udlignede til 3-3 efter pausen, og indskiftede Kasper Bøgh gjorde det til 4-3 på et straffespark. Mads Harbo cementerede SIF-sejren på 5-3 med sin anden scoring i kampen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Mikkel Blad Krogh - Mike Hansen, Nicolaj Hvilsom og Nikolaj Thorhauge Jakobsen - Casper Henriksen, Thomas Nielsen, Anders Nielsen, Nicklas Plougmann - Mads Harbo - Lasse Pilgaard og Mads Dahl.
  • Bænken denne gang: Sebastian Meyer Poulsen, Christian Lie Guldager, Kasper Bøgh og Asger Stahl Olsen.

Tre SIF-udskiftninger fra anden halvlegs start, og den fjerde kom få minutter senere.

Lørdag 7. marts gælder det den næste testkamp for Serie 1-holdet. Gundersted IF fra Jyllandsserien kommer til Støvring denne lørdag, og der er kampstart på kunstgræsbanen kl. 14.00.