Pokal-exit i de døende minutter

image Nicole Netopil (t.v.) og Katja Quist Kristensen udgjorde - lidt uvant - midterforsvaret i pokalkampen hjemme mod Aalborg Freja fra Kvindeserien Vest. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
16. august 2018 kl. 10:47
JS-kvinderne fra SIF Fodbold gav Aalborg Freja fra Kvindeserien Vest kamp til stregen i pokalkampen i Støvring onsdag aften 15/8, men gæsterne fik scoret til 2-3 på et straffespark i overtiden. På søndag møder SIF-holdet AaB på udebane i JS-premieren - læs mere her...

Der var rigtig mange opløftende momenter i SIF-spillet trods det faktum, at det blev til et pokal-exit onsdag aften 15/8 hjemme mod Aalborg Freja fra Kvindeserien Vest.

- Vi prøvede en lidt uvant forsvarsopstilling af, og jeg er yderst tilfreds med indsatsen. Vi spillede lige op med et hold fra Kvindeserien Vest. desværre fik vi midtbanespilleren Christina Bregendahl skadet 10-12 minutter før tid, og hun er tvivlsom til efterårspremieren i JS-puljen på søndag ude mod AaB, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-træner.

• SIF-startopstillingen i pokalkampen mod Aalborg Freja, 4-4-2: Mette Kjær - Alberte Kollerup, Katja Quist Kristensen, Nicole Netopil og Sigrid Poulsen - Nicoline Jespersen, Julie Blicher, Christina Bregendahl og Katrine Frey - Monica Outzen og Lisa Christensen.
  • Bænken denne gang: Julie Ørtoft, Lisa Mikkelsen og Camilla Hvilsom.

SIF kom glimrende fra land med en scoring allerede i det 5. minut, da Monica Outzen slap fri og satte bolden fladt i nettet forbi Freja-keeperen. SIF var dog kun foran i få minuttet, inden et straffespark (hands, red.) betød, at Freja kom på 1-1. Kort før pausen kom SIF foran 2-1 på et selvmål efter koks i gæsternes forsvar.

Den stilling holdt til cirka midtvejs i anden halvleg, hvor det blev 2-2. Herefter spillede begge hold sig frem til chancer, men der stod stadig 2-2, da de 90 minutter var gået. Alligevel kom afgørelsen i overtiden, og gæsterne fra Aalborg Freja sikrede sig en 3-2-sejr på endnu et straffespark.

Hos SIF var det denne gang iøjnefaldende, at midtstopperne denne gang var Nicole Netopil og Katja Quist Kristensen, der begge ellers er vant til at husere højere oppe på banen.