Menu

Ny cheftræner på plads til herreseniors førstehold

image Sportschef og afgående førsteholdstræner sammen med den nye mand på førsteholdstrænerposten Calle Facius
SIF Fodbold
02. juli 2019 kl. 20:15
Det bliver en både erfaren og velkendt herre, der overtager cheftrænerposten for herrernes førstehold, der i efteråret skal spille i serie 1

Calle Facius har prøvet det meste på egen krop. Det blev til 277 førsteholdskampe for AaB og 300 superliga/1. divisionskampe for AaB, Ikast og Vejle.
Netop på den baggrund skal der nok være et godt råd eller to at hente for herrernes Serie 1 hold, som Calle Facius sætter sig i cheftrænersædet for.
Også på trænerfronten har Calle Facius masser erfaring efter trænerjobs i Skalborg, Aalborg Freja, Farsø, Hobro, Arden og ikke mindst Støvring IF, hvor han har varetaget diverse ungdomstrænerjobs og ved en tidligere lejlighed også herrernes seniorhold.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at genoptage jobbet, som jeg jo også havde i perioden 2012 og 2013. Jeg er rigtig glad for at kunne se at dem som dengang var unge lovende spillere nu er de bærende kræfter på førsteholdet og jeg glæder mig til i samarbejde med dem at hjælpe nye unge folk på vej og på den måde skabe en slagkraftig enhed, som jeg synes vi allerede her i foråret har set tegningerne til.
Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med træning, som vi starter d. 1. august sammen med resten af seniorafdelingen, siger Calle Facius.

Om ansættelsen siger sportschef Rasmus Gissel:
- Det har været et turbulent forår for spillerne, hvor vi en uge inden turneringen startede måtte skifte træner. På den baggrund er jeg rigtig glad for at vi er lykkedes med at engagere et velkendt og faglig dygtigt ansigt. Det skal være med til at skabe ro om holdet, hvilket spillerne har brug for. Jeg har selv haft fornøjelse af at træne dem siden marts og jeg kan på den baggrund sige at det er en flok motiverede og engagerede spillere, med et fantastisk sammenhold som Calle overtager.
Calles CV taler for sig selv og vidner om stor erfaring og netop den sikre hånd til at styre holdet igennem den nye tilværelse i serie 1 er der brug for.
Calle har i de seneste år trænet vores ungdomshold i diverse aldersklasser, og jeg har derfor ved selvsyn kunne konstatere at det bliver en faglig kompetent træner vi får på posten og en træner som ønsker at udvikle alle spillere omkring sig.

Der er indgået en aftale frem til 30. juni 2020.