JS-damerne rykkede op på andenpladsen

image JS-damerne slog B 52 Aalborg 4-1 efter 3-1 i SIF-favør ved pausen, og med den sejr indtager SIF-mandskabet nu andenpladsen efter de tre første kampe. Foto: Ole Hald Kristensen
Af Jørn Eriksen og Ole Hald Kristensen (foto)
21. august 2019 kl. 13:21
JS-damerne - samme 14 som i 0-4-nederlaget hjemme mod Tornby IF - fik vasket tavlen ren og hentede en rigtig vigtig 4-1-sejr i tirsdagens udekamp mod ellers hidtil ubesejrede B 52 Aalborg, og med den sejr rykkede SIF-mandskabet op på en aktuel andenplads i det, der ligner en JS-pulje med stor jævnbyrdighed. Læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • B 52 Aalborg - Støvring IF 1-4 (1-3)
  • Mål:
  • 3. minut: 0-1 Helene Andersen.
  • 9. minut: 0-2 Helene Andersen.
  • 15. minut: 1-2 Kristine Marie Knudsen.
  • 23. minut: 1-3 Daria Krzos.
  • 74. minut: 1-4 Nicoline Jespersen.
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Sissal Borgarlid, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Julie Blicher - Nicoline Jespersen, Pia Kjær, Stine Balling Olesen og Majken Frost - Daria Krzos og Helene Andersen.
  • Indskiftere denne gang: Katja Uhrenholt, Sofie Balling Olesen og Johanne Kjærgaard. Alle 14 kom i aktion.

- Der var markant fremgang at spore i forhold til nederlaget til Tornby IF, og jeg må rose spillerne for en helt anderledes tilgang til den her kamp, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner og til daglig klubhusinspektør i netop B 52 Aalborg.

Hos SIF døjede en af de vante stamspillere, Katja Uhrenholt, med sygdom i kroppen, og hun tog derfor plads på udskiftningsbænken sammen med Sofie Balling Olesen og Johanne Kjærgaard fra kampens start.

- Vi satte et højt pres på dem, og allerede efter ni minutters spil førte vi 2-0 på to scoringer af Helene Andersen. Ved scoringen til 0-1 appellerede B 52 godt nok for offside, og ved 0-2 fik vi presset bolden fra dem. De fik reduceret til 1-2 på en flot hovedstødsscoring i det 15. minut, men otte minutter senere scorede Daria Krzos til 1-3 fra en spids vinkel. B 52-keeperen kunne ikke holde bolden i den situation, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

Herefter bølgede spillet en del frem og tilbage med størst aktivitet på midtbanen, men SIF-mandskabet stod godt på banen.

I anden halvleg cementerede Nicoline Jespersen SIF-sejren med en scoring til 1-4 i det 74. minut efter at have presset bolden væk fra en af B 52-backerne. Forinden havde Katja Uhrenholt haft et skudforsøg, hvor bolden ramte B 52-overliggeren.

JS-damerne spiller igen torsdag aften 22/8. Det gælder en pokalkamp på udebane mod DHF & K fra Serie 1, og til det opgør bliver der skiftet en del ud i SIF-truppen. På søndag 25/8 har JS-damerne nemlig en hjemmekamp mod Vorup FB i JS-puljen på programmet.