JS-damer øverst på tronen - for en stund

image JS-damerne i samlet flok efter 3-0-sejren hjemme over Tornby IF. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
02. juni 2019 kl. 19:42
Jyllandsserien-damer slog søndag et fysisk hårdt spillende mandskab fra Tornby IF 3-0, og med den sejr generobrede SIF-holdet - i hvert fald for en stund - førstepladsen et point foran Holtet IF, der dog har spillet to kampe færre. Opdateret med friske fotos fra Hanne Andersen. Læs mere her...

Det var nogle benhårde "jernladies" fra Tornby IF, som JS-damerne havde på besøg søndag 2/6, men hjemmeholdet levede dog op til favoritværdigheden og sikrede sig en såre fortjent 3-0-sejr efter 1-0 ved pausen, og med den sejr genindtog SIF-damerne førstepladsen et point foran Holtet IF, som dog har spillet to kampe færre end SIF.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-damernes pulje:

Der blev tromlet igennem fra gæsternes side, og der blev lavet mange frispark i kampen. SIF skulle et et pænt stykke ind i første halvleg, inden midtbanespilleren Stine Balling Olsen fik bragt SIF på sejrskurs på et langskud, hvor bolden gik i en bue over gæsternes målmand og videre i mål.

SIF - uden Katja Uhrenholt i startopstillingen, da hun først kunne være der efter kampstart - kunne have scoret yderligere inden pausen.

Opskriften til 2-0 efter pausen var den samme. Denne gang med Pia Kjær, der gjorde comeback i dette opgør, i rollen som målscorer. Katja Uhrenholt, der kom på banen cirka midtvejs i første halvleg, cementerede sejren med en scoring til 3-0 efter flot forarbejde af Nicoline Jespersen på venstrekampen. Hun gled godt af på en modspiller, der forsøgte at save hende midt over på sidelinjen, skar ned mod mål og spillede Katja Uhrenholt fri til skud.

Gæsterne slap også fra et grimt frispark på SIF-elegantieren i midterforsvaret, Katja Quist Kristensen, efter pausen. Hun blev ganske enkelt sparket ned bagfra ude ved sidelinjen, men Tornby-spilleren slap med formanende ord.

Hos SIF blev en af de unge angribere, Daria Krzos (foto herover, red.), denne gang kampens SIF-spiller med fire stemmer i den efterfølgende fidusafstemning. Flere og flere af de unge SIF-spillere er for alvor ved at vinde fodfæste på JS-mandskabet, hvilket lover godt for holdets udvikling på sigt.

• SIF-truppen mod Tornby IF - spillerne nævnt i vilkårlig rækkefølge: Camilla Hvilsom, Daria Krzos, Helena Quist Kristensen, Katrine Haals Stenvang, Majken Frost, Pia Kjær, Camilla Hvilsom, Lisa Mikkelsen, Katja Quist Kristensen, Julie Frank, Sigrid Poulsen, Katja Uhrenholt, Stine Balling Olsen, Nicoline Jespersen og Julie Blicher.