Menu

JS-damer i slutduel om andenpladsen

image JS-damerne - her i nyt sponsoreret tøj - runder foråret 2019 af lørdag på udebane mod FC Thy-Thisted Q i et opgør, hvor andenpladsen står på spil. Foto: JS-damer
Af Jørn Eriksen
21. juni 2019 kl. 20:25
JS-damerne runder forårssæsonen af lørdag 22/6 med en udekamp mod FC Thy-Thisted Q, og det er en direkte duel om andenpladsen efter Holtet IF, der har sikret sig førstepladsen og billetten til Kvindeserien Vest. Der er kickoff kl. 13.30 i Thisted - læs mere her...

Jyllandsserie-damerne - med Julie Frank som firedobbelt målscorer - skød med skarpt i onsdags i en pokalkamp på udebane mod Aalestrup IF fra serie 2, der blev besejret 8-1 af SIF-mandskabet.

Lørdag eftermiddag (22/6) kl. 13.30 sætter JS-damerne så punktum for forårets kampe i JS-puljen, og det sker med en udekamp mod FC Thy-Thisted Q i et opgør, hvor andenpladsen står på spil - de to hold er á point inden slagudvekslingen i sidste spillerunde.

Holtet IF har sikret sig førstepladsen og den enlige billet til efterårets Kvindeserie Vest takket være to sejre på stribe, så de ikke længere kan indhentes af hverken SIF eller TC Thy-Thisted Q.

Stillingen og sidste spille-
runde i JS-damernes pulje:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291340/opslagstavle

- Vi spillede en rigtig god kamp i pokalopgøret i onsdags, hvor Sisse Marie Holmgaard fik debut på JS-holdet, og det gjorde hun glimrende. Sisse blev tilmed kampens SIF-spiller med seks stemmer i fidusafstemningen - dejligt at se endnu en ung spiller gribe chancen og slå til, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

  • SIF-truppen i pokalsejren på 8-1: Camilla Hvilsom, Helena Quist Kristensen, Julie Blicher, Julie Frank, Katja Uhrenholt, Katja Quist Kristensen, Katrine Haals Stenvang, Lisa Mikkelsen, Nicoline Jespersen, Pia Kjær, Sigrid Poulsen, Dea Poulsen og Sisse Marie Holmgaard.

Julie Frank scorede fire mål i 8-1-sejren i pokalkampen mod Aalestrup IF, mens Katja Uhrenholt, Sisse Marie Holmgaard, Julie Blicher (straffespark) og Katja Quist Kristensen hver scorede en gang.

Der er endnu ikke trukket lod til næste runde i pokalturneringen.

- Vi vil gerne slutte godt af og tage den andenplads, så vi får et godt afsæt til afslutningsfesten i seniorafdelingen lørdag aften. Der er et par ændringer i truppen i forhold til i onsdags. Dea Poulsen og Katrine Haals Stenvang (skadet, red.) erstattes af Daria Krzos og Stine Balling Olsen.

  • SIF-truppen til lørdagens kamp i Thisted: Camilla Hvilsom, Helena Quist Kristensen, Julie Blicher, Julie Frank, Katja Uhrenholt, Katja Quist Kristensen, Lisa Mikkelsen, Nicoline Jespersen, Pia Kjær, Sigrid Poulsen, Sisse Marie Holmgaard, Daria Krzos og Stine Balling Olsen.

Der er bustransport til lørdagens udekamp i sidste spillerunde. Bussen sponsoreres af pigernes bødekasse, MATHstore, Me&Eliza og home.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/js-damerne-slog-til-efter-pausen/