Ih du Milde for en sejr

image Serie 3-træner Søren Milde havde en urolig dag på sidelinjen i 3-1-sejren hjemme over Nøvling FK.
Af Jørn Eriksen
19. oktober 2019 kl. 18:38
Serie 3-træner Søren Milde kunne ånde lettet op efter en hektisk slutfase, hvor SIF vendte 0-1 til 3-1 hjemme mod Nøvling FK, og med den sejr tog SIF-mandskabet et syv-mile-skridt mod endnu en sæson i Serie 3 - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 3, herrer:
  • Støvring IF - Nøvling FK 3-1 (0-1)
  • Mål:
  • 35. minut: 0-1.
  • 79. minut: 1-1 (selvmål).
  • 90. minut: 2-1 Michael Toft Nielsen (straffespark).
  • 90. minut: 3-1 Michael Toft Nielsen (assist Noah Overgaard Skouboe).
  • SIF-startopstillingen, 4-4-2: Joakim Nielsen - Ardeshir Ebrahimi, Robert Ørtoft, Lars-Bo Hansen og Kasper Ronge Mikkelsen - Noah Overgaard Skouboe, Rasmus Carøe Eriksen, Malthe Christiansen og Selemani Kikwangazala - Michael Wædeled Andersen og Lasse Pilgaard.
  • Bænken: Michael Toft Nielsen, Nikolaj Christiansen og Andreas Lahn-Jakobsen.
  • Gule kort:
  • 62. minut: Nøvling FK.
  • 82. minut: Rasmus Carøe Eriksen, SIF.
  • Indskiftninger, SIF:
  • 24. minut: Selemani Kikwangazala ud - Andreas Lahn-Jakobsen ind.
  • 65. minut: Noah Overgaard Skouboe og Malthe Christiansen ud - Michael Toft Nielsen og Nikolaj Christiansen ind.
  • 70. minut: Kasper Ronge Mikkelsen ud - Selemani Kikwangazala ind.
  • 83. minut: Michael Toft Nielsen ud - Malthe Christiansen ind.
  • 86. minut: Nikolaj Christiansen ud - Michael Toft Nielsen ind.
  • 90. minut: Selemani Kikwangazala ud - Noah Overgaard Skouboe ind.

Han måtte rode dybt i værktøjskassen, og Serie 3-træner Søren Milde fik vandret ikke så få urolige skridt på sidelinjen, da Serie 3 havde besøg af bundholdet Nøvling FK lørdag eftermiddag 19/10 på kunstgræsbanen i Støvring, men det hele endte heldigvis godt.

Gæsterne, der egentlig har ganske fint og velfightende mandskab, førte 1-0 helt frem til det 79. minut, hvor det så blev 1-1 på et selvmål, da en Nøvling-spiller fik sidste fod på et indlæg fra Lasse Pilgaard ude fra venstre side, og seks minutter forinden havde gæsterne såmænd også været tæt på at score i eget net.
SIF havde bolden mest og flest målchancer fordelt over kampen, men der skal stadig bruges mange chancer på at få scoret de nødvendige mål.
Tre minutter efter udligningen til 1-1 brokkede SIF-midtbanespilleren Rasmus Carøe Eriksen sig til et gult kort i kølvandet på et lille frispark til gæsterne, og efterfølgende var SIF-spilleren heldig med ikke at blive præsenteret for et rødt kort efter at have tildelt dommeren en grim buket verbale tidsler og torne.

1-1 kunne SIF såmænd også leve med i jagten på at sikre sig point for at konsolidere sig i rækken - Malthe Christiansen kom ind igen som 6'er på midtbanen, og indskiftede Michael Toft Nielsen kom ud for så at komme på banen igen få minutter senere, da Nikolaj Christiansen blev "ofret" på taktikkens alter i undertalsperioden.

Og Michael Toft Nielsen fik lidt af en hovedrolle i en særdeles hektisk "finale" på kampen.
I det 90. minut skar tilbagevendte Lasse Pilgaard, der stort set ikke mistede bolden, når han havde den på fødderne, ind fra venstre. Han holdt fast i bolden og gik rutineret tæt på en modspiller, der begik straffespark.
Fra sidelinjen kommanderede Søren Milde højlydt fra sidelinjen, at Lasse Pilgaard selv skulle eksekvere det straffespark, men han havde ikke mod på opgaven, og Michael Toft Nielsen tog ansvar og satte sikkert bolden i nettet til 2-1.

Rasmus Carøe Eriksen nåede også at komme ind igen efter 10 minutter i "straffeboksen", og i kampens tillægstid (dommeren fik lagt 5-6 minutter til, red.) cementerede Michael Toft Nielsen SIF-sejren med en fuldtræffer til 3-1, da Noah Overgaard Skouboe spillede ham fri få meter inde på gæsternes banehalvdel. Nøvling-keeperen var langt ude af sit mål i et sidste forgæves pres på at få udlignet til 2-2, og Michael Toft Nielsen fik med venstrefoden sendt bolden i et tomt mål langt udefra.

Tju-hej, for en SIF-sejr med tyngde.

- Det var noget nær en fornyelse af billetten til Serie 3, eller i hvertfald mod, at vi kunne rykke direkte ned. Vi fortjente også sejren, men det blev godt nok en anelse for spændende, sagde Søren Milde kort efter slutfløjtet.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

I kampens indledning havde både Lasse Pilgaard og Selemani Kikwangazala, der kort efter måtte lade sig udskifte p.g.a smerter i lænd/ryg, behjertede skudforsøg, som gæsternes keeper dog tog sig af, og efter 35 minutter kom Nøvling FK så for let til baglinjen i en omstilling. Bolden blev lagt ind i feltet, hvor den slutteligt blev sendt i nettet til 0-1.

SIF havde spillet bedst og haft bolden mest i de første 45 minutter, men 0-1 ved pausen.

Indenfor de første 10 minutter af anden halvleg havde SIF tilløb til en udligning. Først fik Andreas Lahn-Jakobsen ikke afsluttet efter at have modtaget bolden fra Lasse Pilgaard, og kort efter var Noah Overgaard Skouboe decideret uheldig med ikke at udligne til 1-1. Hans skud blev rettet af, bolden havde kurs mod at gå i nettet - tæt inde mål dukkede Rasmus Carøe Eriksen sig for ikke at røre bolden for ikke at blive dømt offside, men bolden ramte stolpen - og gæsterne slap med skrækken.

Kort efter fik Noah Overgaard Skouboe en ny mulighed men fik ikke ram på bolden, og i den sidste halvdel af anden halvleg blev der for alvor skiftet ud-ind i SIF-lejren i håb om at vende slagets gang.