Hattrick og så var der champagne

image Efter 3-0-sejren måtte propperne af champagneflaskerne. SIF-kvinderne er at finde i Jyllandsserien efter nytår. Fotos: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
22. oktober 2017 kl. 21:27
Angriberen Lisa Christensen satte et effektfuldt punktum ved at lave et hattrick, da Serie 1-kvinderne søndag 22/10 slog Hersom/Bjerregrav IF 3-0 i sidste spillerunde hjemme i Støvring, hvor oprykningen til forårets Jyllandsserie efterfølgende blev fejret med manér - læs mere her...

Billetten til forårets Jyllandsserie kom allerede i hus i sidste weekend, da Romalt IF aldrig dukkede op i Støvring, og SIF-kvinderne i Serie 1 blev tildelt en skrivebordssejr, der betød, at den oprykningsgivende førsteplads ikke kunne glide SIF-holdet af hænde.
Men oprykning nummer to i 2017, inden sommerferien rykkede SIF-kvinderne fra Serie 2 til Serie 1, skulle da fejres og markeres med manér, og det skulle ske i søndagens slutkamp hjemme mod en af puljens to nedrykkere, Hersom Bjerregrav IF.

Og SIF-tropperne hentede en 3-0-sejr - alle tre fuldtræffere sat ind af angriberen Lisa Christensen. Hjemmeholdet havde målchancer til betydeligt flere scoringer, men gæsternes målmand, som SIF-spillerne også var umanerlig dygtige til at ramme, tog godt fra sig. De første 30 minutter kastede derfor ingen scoringer af sig, men inden pausen lynede Lisa Christensen så to gange, og sejrskursen var afstukket for det sejrsvante SIF-mandskab.

I anden halvleg havde SIF såmænd chancer til at scorede over en håndfuld mål, men det blev ved den ene scoring, Lisa Christensen kunne sætte ind fra nært hold, og dermed fuldbyrdede den hurtige angriber sit hattrick.

SIF-holdet gik dermed ubesejret gennem efterårets 10 kampe i Serie 1. Otte sejre og to uafgjorte - en samlet målscore så flot som 42-4. Stærkt gået af en nyoprykker i efterårets Serie 1, og til foråret hedder det så Jyllandsserien for kvindeholdet i SIF Fodbold.

Efter sidste pift i dommer Preben Krøldrups fløjte overrakte SIF-formand Lars Krunderup og Ruth Andersen, koordinator på pige- og kvindesiden i SIF Fodbold, SIF-mandskabet et par flasker champagne under klapsalver fra de solide støtter - og dem var der pænt mange af denne søndag - på sidelinjen.

SIF-træner Jan "Krølle" Nielsen, der også førte holdet fra Serie 2 til Serie 1 inden sommerferien, slap ikke helt fra at blive ramt af nogle vandstråler fra drikkedunkene, men det sidste tog han nu med højt humør.

SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Ane Olesen, Lisa Mikkelsen og Sigrid Poulsen - Alberte Kollerup Jensen, Katja Uhrenholt, Julie Blicher, Nikoline Bach Andersen og Ida Nielsen - Lisa Christensen og Nicole Kornum Netopil.
Bænken denne gang: Katja Quist Kristensen, Charlotte Lund Kærdrup og Line Elkjær Rasmussen.

Fra anden halvlegs start kom de tre indhoppere på banen - ud til et pusterum kom Sigrid Poulsen, Ida Nielsen og Alberte Kollerup Jensen. Der blev senere rokeret yderligere rundt efter pausen, så alle fik pænt med spilletid i sæsonens sidste kamp.

Udover de 14 nævnte i søndagens slutkamp har Dea Poulsen, Kita Lund Kærdrup, Christina Norup, Kathrine Frey, Michelle Valuer og Nicoline Jespersen også bidraget til oprykningen til forårets JS.