Gustavsens "gudekasse" sikrede 1-1

image Midtstopperen Mike Hansen og målscorer Jesper Gustavsen efter 1-1 ude mod St. Restrup IF.
Af Jørn Eriksen
14. april 2018 kl. 17:16
Serie 2-herrer fik udlignet til slutcifrene 1-1 otte minutter før tid, da midtbanespilleren Jesper Gustavsen bankede bolden helt op i det ene målhjørne i lørdagens udekamp mod St. Restrup IF - læs mere her...

Han måtte lade sig udskifte knap midtvejs i første halvleg p.g.a knas med en tå efter at være blevet trådt overt tæerne, men det kan da nok være, at midtbanespilleren Jesper Gustavsen alligevel fik sat sit fodaftryk på Serie 2-holdets udekamp i anden spillerunde mod St. Restrup IF på Frejlev Stadion denne lørdag.

Han kom ind igen i slutfasen, da hjemmeholdet havde bragt sig i vinderposition takket være en scoring i det 65. minut, og otte minutter før slutsignalet tog Jesper Gustavsen - trods kvaler med en øm tå (måske et mindre brud j.v.f et lægebesøg tidligere på ugen, red.) - ansvar, da SIF-mandskabet, der var ændret på otte pladser i forhold til premieren, fik tildelt et frispark i en fase, hvor gæsterne tilmed var i undertal p.g.a et gult kort til anfører Michael Andersen.

Udefra så det unægteligt en kende mystisk ud, at en spiller med en øm tå skulle forsøge sig så langt udefra, men Jesper Gustavsen sendte utageligt for hjemmeholdets målmand bolden helt op i det ene målhjørne til 1-1, hvilket også blev slutcifrene.

I slutfasen måtte U 19-keeper Anders Dupont i to tilfælde vise klasse på nærgående St. Restrup-forsøg, og SIF-mandskabet kom på pointtavlen i comeback-sæsonen i Serie 2.

Hjemmeholdet var kommet foran knap midtvejs i anden halvleg, da kommunikationen mellem målmand Anders Dupont og midtstopperen Carsten Frederiksen vist knirkede en anelse, så St. Restrup IF kunne udnytte den efterfølgende forvirring til at score til 1-0.

Fem minutter efter pausen havde St. Restrup IF haft et forsøg på overliggeren efter godt opspil og en aflevering skråt bagud til spilleren, der sendte bolden på overliggeren.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Anders Dupont (U 19) - Ardeshir Ebrahimi, Carsten Frederiksen, Mike Hansen og Michael Andersen - Søren Bjerregaard, Andreas Tarp, Jesper Gustavsen og Alexander Thorup - Marcus Skovhus Pedersen (U 19) - Mads Dahl.
  • Indhopperne denne gang: Morten Juul, Stefan Berg og Jens Janum Riis (U 19).

I kampens første halve time havde hjemmeholdet et par nærgående forsøg udefra, men spillemæssigt var det ene tæt og jævnbyrdig affære. 20-21 minutter inde kampen kom Morten Juul på banen i stedet for en småskadet Jesper Gustavsen.

10 minutter før pausen indkasserede en af hjemmeholdets spillere et gult kort for hands midt på banen.

Kort før pausen var Søren Bjerregaard tæt på et nå frem til en tværpasning tæt inde under mål, men trods tilløb til chancer, manglede en helt store af slagsen - set med SIF-briller.

Efter pausen kom også Jens Janum Riis og Stefan Berg i aktion, og der blev rokeret rundt i flere tempi.

Efter scoringen til 1-0 i anden halvleg, indkasserede SIF-anfører Michael Andersen så i det 77. minut et noget tyndbenet gult kort, da den tidligere SIF-spiller Christian Montoya Christensen smed sig i en løbeduel med Michael Andersen, da en bold ellers var umulig at løbe op, men i undertalsperioden fik Jesper Gustavsen altså sikret 1-1 med sin "gudekasse" fra distancen.

Hos SIF var Michael Andersen blandt sit holds bedste i dette opgør, hvor det var herligt at se, at bredden i klubben så sandelig ikke fejler noget. 1-1 efter otte ændringer i truppen siden premieren, stærkt gået.

SIF-holdet er fortsat ikke verdensmestre i at holde fast i bolden, men mindre kan også gøre det...