Gæsterne ville det bare mest

image JS-damerne løb ind i en øretæve i hjemmekampen mod Tornby IF. Foto: John Tolstrup Petersen
Af Jørn Eriksen og John Tolstrup Petersen (foto)
17. august 2019 kl. 21:04
JS-damerne indkasserede et 0-4-nederlag i lørdagens hjemmekamp mod fysisk betonede Tornby IF, der gik til pausen med et tre-måls-føring i ryggen - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • Støvring IF - Tornby IF 0-4 (0-3)
  • Mål:
  • 15. minut: 0-1 Isabel Christensen.
  • 26. minut: 0-2 Maria Knudsen.
  • 45. minut: 0-3 Maria Knudsen.
  • 66. minut: 0-4 Sabrina Juul Bach.
  • Gule kort: 47. minut: Stine Kirkelund, Tornby IF. 84. minut: Julie Blicher, SIF.
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Majken Frost, Katja Quist Kristensen og Sofie Balling Olesen - Pia Kjær - Sigrid Poulsen, Stine Balling Olesen, Julie Blicher og Sissal Borgarlid - Helene Andersen og Daria Krzos.
  • Bænken denne gang: Katja Uhrenholt, Nicoline Jespersen og Johanne Kjærgaard.
  • Der blev skiftet flittigt ud/ind i begge halvlege.

Der var ikke meget, der fungerede efter intentionerne hos hjemmeholdet i lørdagens hjemmekamp mod Tornby IF.
- Vi var slet ikke klar, og Tornby IF ville det bare mere end os. Så kort sagt, ikke vores bedste dag på kontoret, sagde Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner, efter slutfløjtet.

Allerede efter 26 minutter var stillingen 0-2, og det blev 0-3 i første halvlegs sidste minut. Midtvejs i anden halvleg blev det 0-4.
- Vi havde nogle muligheder i kampen men fik ikke scoret på dem. Vi må op på hesten igen allerede på tirsdag, når det gælder B 52 Aalborg på udebane, slutter Jan "Krølle" Nielsen.