Farlige Frank lavede hattrick

image Julie Frank (tv.) scorede alle tre mål i JS-damernes 3-1-sejr på udebane mod Aalborg Freja lørdag 19/10. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
19. oktober 2019 kl. 22:28
Med et hattrick fik Julie Frank - trods knas med en tå - en hovedrolle i JS-damernes sejr på 3-1 i lørdagens udekamp mod Aalborg Freja. SIF-mandskabet holder dermed fortsat snor i førerholdet fra Vorup FB - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • Aalborg Freja - Støvring IF 1-3 (1-1)
  • Mål:
  • 21. minut: 0-1 Julie Frank.
  • 35. minut: 1-1.
  • 75. minut: 1-2 Julie Frank (assist Nicoline Jespersen).
  • 88. minut: 1-3 Julie Frank (assist Nicole Kornum Netopil).
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Pia Kjær, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Julie Blicher - Daria Krzos, Nicoline Jespersen, Katja Uhrenholt og Emma Friis Schau - Nicole Kornum Netopil og Julie Frank.
  • Bænken: Stine Balling Olsen, Sofie Balling Olsen og Lisa Mikkelsen - de to sidstnævnte kom ikke i aktion.
  • Indskiftninger, SIF:
  • 46. minut: Julie Frank ud - Stine Balling Olsen ind.
  • 71. minut: Emma Friis Schau ud - Julie Frank ind.

Man kan godt score et hattrick i en 3-1-sejr, selvom man døjer med en øm tå og derfor får et lille pusterum på bænken i de første 26 minutter af anden halvleg.
Det kan SIF-angriberen Julie Frank skrive under på efter JS-damernes udekamp mod Aalborg Freja lørdag 19/10 i tredjesidste spillerunde. Hun stod for samtlige tre scoringer i JS-damernes sejr på 3-1 - en sejr, der betyder, at SIF-holdet fortsat holder snor i førerholdet fra Vorup FB, der dog kan komme tre point foran i topduellen, hvis de vinder deres kamp søndag.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-puljen:

- Det var en arbejdssejr denne gang. Spillet flød ikke som i udekampen mod Vorup FB, men det er altid dejligt at få tre point på en dag, hvor en del af spillerne ikke var helt oppe på tæerne, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Julie Frank tog hul på sit hattrick i det 21. minut, men hjemmeholdet kom på 1-1 10 minutter før pausen, hvorefter SIF nåede at få en friløber, der desværre ikke kastede en fuldtræffer til 1-2 af sig inden pausen.

- Julie Frank bad om at komme ud, og hun blev erstattet af Stine Balling Olsen fra anden halvlegs start. Julie Frank døjer med en tå, men hun kom ind i de sidste 19 minutter og scorede to gange, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

Fire minutter efter at have erstattet Emma Friis Schau scorede Julie Frank til 1-2 på en assist signeret Nicoline Jespersen, og to minutter før slutfløjtet cementerede hun SIF-sejren med en scoring til 1-3 - denne gang med Nicole Kornum Netopil bag den målgivende pasning.

JS-damerne møder på onsdag 23/10 kl. 19.00 FC Thy-Thisted Q fra landets bedste række i en 1/8-finale i pokalturneringen, og det sker hjemme på kunstgræsbanen i Støvring. I næste weekend - lørdag 26/10 - er andetholdet fra FC Thy-Thisted Q på menuen i JS-puljen - den kamp spilles også i Støvring.