Andetholdet indløste billet til Serie 2

image Sådan, 4-1 og festen kunne begynde. Serie 3 er klar til forårets Serie 2 efter at have spillet i Serie 4 inden sommerferien i år. Fotos: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
28. oktober 2017 kl. 17:08
Serie 3-mandskabet, andetholdet hos herresenior, er klar til forårets Serie 2 efter en 4-1-sejr hjemme over bundholdet Klejtrup BK hjemme på kunstgræsbanen i næstsidste spillerunde lørdag 28/10. Mads Dahl, Mike Long, et selvmål og Mathias Rasmussen sørgede for de fire fuldtræffere, der sikrede triumfen - læs mere her...

Champagnen, der blev knappet op efter sidste pift i dommerens fløjte, var det mest sprudlende over Serie 3-mandskabet, da det lørdag 28/10 blev til en 4-1-sejr i næstsidste spillerunde hjemme over agterlanternen Klejtrup BK, men pyt med det - med den sejr sikrede SIF-træner Tuncay Demirels tropper sig den anden oprykning i 2017, hvor turen er gået direkte fra Serie 4 til Serie 2.

Med den sejr er SIF-mandskabet fem point foran Sønderup/Suldrup IK Frem inden sidste spillerunde i næste weekend, hvor de to hold brager sammen i Suldrup, men al spænding er taget ud af den kamp - SIF-mandskabet har tjekket ind til forårets Serie 2 og er fortsat ubesejret efter efterårets første 13 kampe, der har kastet 10 sejre og tre uafgjorte af sig - stærkt gået.

Efter slutfløjtet var der da også både jubeldans i rundkreds blandt SIF-spillerne og ledergruppen, og Serie 3-træner Tuncay Demirel slap heller ikke for den obligatoriske lufttur op mod skyerne.

Spillemæssigt blev kampen ikke det store sus, og SIF gik over 2-1 ved pausen til slutcifrene på 4-1.
Mads Dahl gjorde det til 1-0 i det 13. minut på en assist fra backen Michael Andersen, men i det 28. minut blev det 1-1 på et hovedstød efter et hjørnespark. Efter 1-0-scoringen blev SIF-mandskabet for løs i koderne, og modspillerne fik for god plads, men ni minutter før pausen bragte kantspilleren Mike Long dog hjemmeholdet på sejrskurs igen på en assist fra midtstopperen Mike Hansen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Michael Nielsen - Stefan Berg, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Mike Long, Jesper Gustavsen, Jimmi Thomsen og Stefan Pilgaard - Niclas Plougmann og Mads Dahl.
Bænken denne gang: Mathias Rasmussen, Andreas Lahn Jakobsen og Selemani Kikwangazala.

Fra anden halvlegs start kom Mathias Rasmussen på banen i stedet for Mike Long, og i det 56. minut erstattede Selemani Kikwangazala så Jimmi Thomsen.
Scoringen til 3-1 kom i det 70. minut, da Niclas Plougmann sendte et godt skud afsted. Bolden havde kurs mod netmaskerne, men det var en Klejtrup-spiller, der selv sendte bolden i nettet - så 3-1 på et selvmål, og så var kampen reelt afgjort.
I slutfasen blev der skiftet flittigt ud og ind hos hjemmeholdet, og Mathias Rasmussen kunne cementere sejren og oprykningen til Serie 2 med en scoring til 4-1 11 minutter før tid.

SIF-andetholdet kan nu spille helt uden nerver uden på trøjerne i den sidste kamp ude mod Sønderup/Suldrup IK Frem i næste weekend.

Stærkt gået at tage turen direkte fra Serie 4 til Serie 2 i 2017, og mon ikke, Serie 3-gutterne har en fornøjelig fest foran sig med løs bagkant - bare de er færdige inden tirsdagens træning...