Menu

Travl aften i vente for Kaja i klubhuset

image Kaja Madsen - og hjælpere - kan se frem til en travl tirsdag i klubhusets cafeteria. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
21. marts 2017 kl. 09:53
Omkring 80 nordjyske trænere og klubfolk med interesse for pigefodbold sætter hinanden stævne i Støvring IF Fodbolds klubhus tirsdag aften 21/3 til et netværksmøde med DBU Jylland Region 1 som arrangør. Mødet indledes med fællesspisning, som Kaja Madsen fra klubhusets cafeteria står for - læs mere her...

Det er "Pigegruppen" under DBU Jylland Region 1 (dækkende Nordjylland), der har indkaldt til tirsdagens netværksmøde med pigefodbold som fokuspunkt, og netværksmødet er altså denne gang blevet placeret i klubhuset i Støvring, og SIF Fodbold er jo selv en klub med masser af dygtige og engagerede pigespillere/pigetrænere lige fra de yngste til de ældste.

Omkring 80 trænere og klubfolk har tilmeldt sig mødet, der indledes med fællesspisning efter velkomst kl. 18.00, og fra cirka 18.30 er der så oplæg og gruppearbejde spundet om, hvordan man styrker kamp- og træningsmiljøet for pigespillere - samt ikke mindst, hvordan man bedre fastholder pigespillere til fodboldsporten fremover.

Du/I kan se invitationen til netværksmødet her, link til DBU Jylland Region 1's hjemmeside:

http://www.dbujylland.dk/region_1/moeder/pigenetvaerksmode

 

Og der er ingen fare for, at de omkring 80 deltagere behøver at gå ind til oplæg og gruppearbejde på slunkne maver.

  • Kaja Madsen fra klubhusets cafeteria har følgende menu klar til de fremmødte:
  • Hamburgerryg m. flødestuvet spinat og små ristede krydderkartofler.
  • Dertil blancherede gulerødder og bønner samt glacerede perleløg.
  • Netværksmødet forventes færdig ved 21.30-tiden.

SIF Fodbold fik - i forbindelse med den første Standerhejsning 2017 - overrakt 75.000 kr. fra Nordea-fonden til det videre arbejde med Teknikskolen for piger. Måske brugbar inspiration for deltagerne i tirsdagens netværksmøde i Støvring - link til omtale af den glædelig nyhed lige herunder:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/ungdom/75-000-kr-til-teknikskolen-fra-nordea-fonden/