Menu

Kim bliver til Kaja bag disken

image Kaja Madsen bliver ny styrmand på alt det, der foregår i cafeteriet i SIF Fodbolds klubhus.
Af Jørn Eriksen
05. januar 2017 kl. 15:11
Pr. 1/1 2017 er Kaja Madsen ny bestyrer af cafeteriet i klubhuset. Klubhusinspektør Kim Lyngberg, der hidtil har haft ansvaret, får derfor tid til en vifte af andre opgaver til gavn for de 650-700 medlemmer af SIF Fodbold. Læs mere her...

Det har godt nok været nævnt i et par referater fra tidligere bestyrelsesmøder i SIF Fodbold, men vi tager den lige én gang til for prins Knud og grev Ingolf.

Pr. 1/1 2017 er det Kaja Madsen, der bestyrer cafeteriet i SIF Fodbolds klubhus, og det betyder, at klubhusinspektør Kim Lyngberg ikke længere skal bruge kræfter på den opgave - men kan fokusere på alle de øvrige ting, han har ansvaret for i den blå-hvide fodboldklub.

- Jeg kan allerede nu sige, at åbningstiderne i cafeteriet i stor udstrækning vil blive tilpasset aktiviteterne i klubben, siger Kaja Madsen, der understreger, hun IKKE er forpagter af cafeteriet.
- Nej, jeg har blot indgået en aftale med SIF Fodbold. Jeg skal blot stå for indkøb og driften af cafeteriet. Det bliver også mig, diverse trænere og ledere skal henvende sig til, når de skal booke lokaler på førstesalen i klubhuset - altså taktikrum og opholdsrummet i cafeteriet til eksempelvis fællesspisninger for holdene m.m, forklarer Kaja Madsen.

Du/I kan finde yderligere kontaktoplysninger om Kaja Madsen og cafeteriet øverst her på hjemmesiden - under fanen Kontakt os, ellers er der et link her:

http://www.siffodbold.dk/kontakt-os/cafeteriet/

 

SIF Fodbold har gennem en længere periode haft et ønske om at skabe mere liv i klubhuset både omkring træning og kampe, og Kaja Madsen lover, der er flere nye tiltag i støbeskeen - både omkring menukortet og mulighederne for varierende retter til eksempelvis fællesspisningerne for holdene, men mere om det senere, når hun har fået lidt mere gang i løjerne og for alvor har fundet fodfæste i gemakkerne bag disken.

Første store opgave for Kaja Madsen bliver standerhejsningen 14. januar, hvor U 13-drenge/U12-piger og opefter indleder den nye sæson i en to-delt seance. Om formiddagen fra kl. 10.00 gælder det U 13-drenge/U 12-piger til U 17 - piger og drenge. Fra kl. 13.00 gælder det U 18 til senior/OldBoys/Oldgirls.

- Jeg får også brug for hjælp i cafeteriet i klubhuset. Interesserede - voksne og unge (fra U 16 og opefter, red.) - kan henvende sig til mig. Måske går der nogle bedsteforældre rundt, som kunne have lyst til at give en hjælpende hånd i den sammenhæng. Det håber jeg, slutter Kaja Madsen.