Menu

U5 (2019)

 

Vores hold er et af klubbens hold for de allermindste fodboldspillere. Det primære fokus på holdet er at have det sjovt, mens vi forsøger at ”lege fodbolden ind” gennem forskellige øvelser.

På holdet får børnene også mulighed for at prøve kræfter med kamp for første gang, som vi derfor også kommer til at øve som en fast del af træningen.

Træningen er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes ”fodbolderfaring”.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningen med kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen ”SIF Fodbold årgang 2018 (U5)” vil der løbende komme praktiske informationer om træning, kampe mv., hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

Link: https://www.facebook.com/groups/2022754881162479/

Tøj og sko

Påklædning efter vejret. Fodboldstøvler og benskinner er ikke en nødvendighed for at starte på dette hold, men især fodboldstøvler kan være en god idé, da vi træner på græs (hvorfor der ved regn kan være glat).

Kampe

Der kan tilmeldes hold til DBU-stævner, hvilket er dækket af kontingentet. Antal tilmeldte hold afhænger af 1) hvor mange børn, der har lyst til at spille, 2) af trænerkapaciteten, og 3) vores muligheder for at tilmelde hold (eksempelvis 1,2 eller 3 hold til samme stævne). Derudover vil der være mulighed for at tilmelde sit barn til enkeltstævner mod egenbetaling. Sådanne stævner annonceres gennem Facebook-gruppen.

Trænergruppen

Trænergruppen består af frivillige forældre, der har tilbudt sin hjælp med at træne. Hvis du selv har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere eller foreningsansvarlig Rasmus Gissel. Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være med, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

 

 

Holdets stab

Træner
profil
Lars Simoni Frederiksen
Træner
profil
Lasse Lybech Højholt
Træner
profil
Christian Andrés Windfeld
Træner
profil
Andreas Lahn Jakobsen
Træner
ingen pic
Kasper Sund Jensen
Luk