Afdelingskonti

Et tiltag fra klubbens side i samarbejde med vores hovedsponsor, Jutlander Bank, er oprettelsen af afdelingskonti.

I mange tilfælde har afdelingerne i forvejen en konto oprettet af forældre eller trænere, eller man bruger sin egen konto til at samle ind til stævner, ture og arrangementer i afdelingen. Den nye konto skulle gerne sikre at kontoen overlever træner- og forældre-engagement og derved vil det bliver nemmere for alle parter med en fast afdelingskonto.

En anden fordel er for klubben, at de har én fast konto per afdeling, hvor de kan indsætte tilskud fra klubben til turer, optjente penge i samarbejde med klubben osv. Det forventes at eventuelle eksisterende konti overføres til Jutlander Bank. Skulle der være spørgsmål i den forbindelse, er i velkommen til at kontakte klubbens kasserer, via kasserer@siffodbold.dk.

Proceduren for adgang er som følger:

Der oprettes konti - der hver døbes m. årgang xxxx + køn. Fuldmagtshaver får hver især netbank adgang med begrænset dispositionsret til den enkelte bruger / konto. Den enkelte opretter skriver selv på fuldmagten ved henvendelse i Jutlander Bank.