U 16 Liga 5-drenge i JM-semifinale

image U 16 Liga 5 - et fælles andethold for U 15- og U 16-drenge - slog i aftes (fredag 21/6) LKB/GIstrup 3-1 i JM-kvartfinalen efter 1-1 ved pausen. Foto: Hanne Andersen
Af Andreas Pinstrup, træner for U 16 Liga 5-drenge
22. juni 2019 kl. 11:59
Det fælles andethold mellem U 15- og U 16-drenge, U 16 Liga 5, tjekkede i aftes ind til JM-semifinalen takket være 3-1 over LKB/Gistrup hjemme i Støvring i en JM-kvartfinale. Nu venter IF Lyseng i semifinalen - læs mere her...
  • U 16 Liga 5-drenge, JM-kvartfinale, spillet fredag aften 21/6:
  • Støvring IF - LKB/Gistrup 3-1 (1-1)
  • Mål:
  • 5. minut: 0-1 LKB/Gistrup.
  • 35. minut: 1-1 Magnus Åskar.
  • 53. minut: 2-1 Patrick Esko (straffespark).
  • 59. minut: 3-1 Lucas Dahlqvist.
  • Gule kort til SIF:
  • 73. minut: Andreas Moes.
  • 76. minut: Jonas Østergaard.
  • Startopstilling, 4-2-3-1: Oliver Søby - Andreas Moes, Magnus Dyrholm, Jonas Østergaard, Mikkel Rasmussen - Aksel Gregersen, Lasse Schmidt - Julius Møller, Magnus Åskar, Mathias Rytter - Patrick Esko.
  • Bænken: Jacob Bundgaard, Lucas Dahlqvist, Damhat Khallouf (alle spillere fik pænt med spilletid).

Begge hold indledte kampen lidt nervøst med mange lange bolde uden adresse. Det skulle så vise sig, at ikke det ikke var nervøsitet fra Gistrups side - det var sådan, de havde tænkt sig at spille i alle 80 minutter.

Og det havde effekt i kampens 5 minut. En lang bold, som Magnus Dyrholm ikke fik clearet ordentlig grundet en lav sol lige i ansigtet, havnede hos Gistrups angriber, som lidt heldigt fik jokket bolden med forbi Oliver Søby og i mål.

Oliver Søby, der var tilbage i SIF-målet efter at have været skadet, havde primært været markspiller i denne sæson, men han gjorde det i øvrigt fornuftigt i sit målmands-comeback. Vi fik spillet os bedre ind i kampen og havde flere nærgående forsøg - primært ved gennembrud af Damhat, Esko og Magnus Åskar, men uden rigtigt at blive farlige.

De fleste havde indstillet sig på at gå til pause bagud 0-1, men så gjorde Magnus Åskar (normalt offensivt trumfkort på U 15 Liga 3-holdet), det han gør bedst. Åskar fik zigzagget sig igennem en fire-fem Gistrup-forsvarere og sparkede bolden ind i det lange hjørne - et herligt mål.

Pause, og en snak om, at vi skulle spille mere langs jorden omkring det tunge Gistrup-forsvar, så skulle chancerne og målene nok komme.

Dette var også opskriften ved 2-1 målet.

Magnus Åskar chippede smart bolden over Gistrup-muren på et frispark lidt udenfor feltet. Den havnede hos Aksel Gregersen, der fik afdriblet hans oppasser, som ikke havde andet valg end at fælde Aksel i feltet - straffe til SIF. Patrick Esko eksekverede dette i sikker stil.

Kort efter var Magnus Åskar igen på færde.

Han fik stukket bolden dybt til Lucas Dahlqvist, der takkede for tilliden og sparkede læderet i kassen 3-1.

Slutfasen blev meget rodet qua to gule kort til Andreas Moes og Jonas Østergaard, men det hele gik alligevel, og SIF-holdet spiller JM-semifinale nu på mandag på neutral bane mod IF Lyseng.

Stærkest i billedet hos SIF i denne JM-kvartfinale stod Magnus Åskar og Aksel Gregersen.