U 14-drenge Liga 3 godt fra start

image U 14 Liga 3-drengene i samlet flok efter 4-0-sejren over Aalborg Chang i forårspremieren forleden. Fotos: U 14-drenge
Af Jakob Jensen, U 14-cheftræner
08. april 2018 kl. 12:10
Første kamp for U 14 Liga 3-drenge endte med en komfortabel 4-0 sejr på hjemmebane over Aalborg Chang. Det fortæller U 14-cheftræner Jakob Jensen mere om i dette indlæg - U 14-andetholdet i Liga 4 lagde også fra land med en sejr i deres premiere. Læs mere her...

En kamp vi (læs træneren) havde været en smule nervøse for, da vi havde tabt en træningskamp imod dem for en måned siden. Så vi var lidt spændte på at se, hvor langt vi var kommet siden …

Nervøsiteten skulle dog hurtigt vise sig at være ubegrundet, da vi hurtigt fik vist, at vi var det bedste hold. Inden kampen havde vi snakket om, at vi gerne ville presse dem højt på banen, og så skulle vi vise attitude og fight, så man kunne se, at det var os, der ville det.

• Startopstillingen, 4-4-2: Anders Olesen - Benjamin Krunderup, Sebastian Pedersen, Jacob Christensen og Asger Drejer - Tobias Jepsen, Aksel Gregersen, Emil Hjørringgaard og Lucas Hartung - Magnus Åskar og Daniel Almasi.
  • Bænken: Oscar Pedersen og Nikolai Hovesen.

Fra første fløjt var vi over dem i presset, og allerede efter to minutter fik vi scoret, da Emil assisterede og Åskar scorede. Efter 14 min pressede vi højt, og da bolden endte ved deres keeper snuppede Hartung bolden fra ham og satte den i kassen til 2-0.

Efter 17 minutter stod der 3-0 - igen efter et fint pres på midten. Emil fangede bolden og stak en dyb aflevering til Åskar, som flot scorede. Ved scoringen til 4-0 var det Tobias, der sendte Åskar afsted på en dyb stikning. Denne gang spillede Åskar dog Chang helt tynd med en uselvisk aflevering på tværs til Daniel, som var nået med i feltet. Vi havde yderligere et par store chancer, hvor både Tobias ramte overliggeren, og Åskar ramte stolpen på et ellers fornemt oplæg fra Benjamin. Både Oscar og Nikolai blev skiftet ind i første halvleg.

I pausen snakkede vi om, at vi skulle bevare seriøsiteten og forsøge at fortsætte presspillet.

Vi løber dog hurtigt lidt tør for luft, og det meste af anden halvleg blev en lidt rodet affære.

Dog stadig med os som det klart bedste hold og de største chancer. Blandt andet havde Tobias et skud på stolpen på en ellers rigtig flot afslutning, et fladt skud på bagerste stolpe uden chance for keeperen.

Reelt set havde Aalborg Chang vel ikke en eneste chance i kampen udover deres dødbolde.

Flot med tanke på, at vi havde lukket en del dumme mål ind i træningskampene.

Kampens spiller blev Sebastian med 7 stemmer. Åskar og Jacob fik hver 4 stemmer.

Se og hør også sportschef Rasmus Gissels
video-opsamling på diverse SIF-kampe fredag-søndag her:

Andetholdet hos U 14-drenge lagde også fra land med en sejr i deres forårspremiere i Liga 4 takket være en flot 2-1-sejr på hjemmebane over Hobro IK.

To hovedstødsscoringer sikrede de tre point, og målscorerne var Valdemar Eduardo Buus Kjær og Samvær Damhat Khallouf.

• Det var denne trup, der sikrede 2-1-sejren i U 14 Liga 4: Frederik Stenstrop, Hjalte Bagger Kristensen, Lasse Vester Thomsen, Magnus Dam, Magnus Midtgaard, Magnus Deichmann Poulsen, Mathias Rytter, Mikkel Rasmussen, Rasmus Rye, Samvær Damhat Khallouf, Sebastian Bo Kirkegaard, Simon Viltoft Andersen, Søren Sandager Nørgaard Nielsen og Valdemar Eduardo Buus Kjær.