Sejr i premieren til U16-pigerne i Liga 2

image Arkivfoto (red.)
RG
12. april 2021 kl. 10:38
U16 pigerne spillede søndag 11/4 deres første kamp i liga 2 på Nørhalne stadion mod Biersted/Nørhalne/Vadum.

Pigerne fra Støvring satte sig fra kampens start på spillet og spillede en rigtig flot gang fodbold med masser af flot pasningsspil på den tunge og regnevåd bane.
Efter 12 minutters spil bragte tilbagevendte (fra AaB) Pernille Lindberg Støvring foran 0-1 assisteret af Emilia Liebach.
I det 28 min gjorde Emilia det selv til 0-2 men blot 4 min senere reducerede BNV til pauseresultat 1-2.
Efter pausen overtog modstanderne spillet og tilspillede sig et par store chancer som en storspillende Sofie i målet tog sig rigtig flot af med nogle rigtig gode redninger.
Med 7 min tilbage fandt Cecilie Randrup med en flot dyb bold til Emilia Liebach der løb fra forsvaret og med sit andet mål afgjorde kampen til 1-3
Fidusen gik fortjent til den dobbelte målscore Emilia Liebach
Pigerne spiller næste kamp søndag 18/4 kl 16:00 på hjemmebane mod Frederikshavn fi