Drengene vidste godt på forhånd hvad der stod på spil til dagens kamp, så drengene var top tændte på at skulle levere varen for at missionen skulle lykkes.
Heldigvis er drengene allerede nu så dygtige at de selv tager et kæmpe ansvar før og under opvarmningen og vi er allerede der hvor man kan begynde og stille lidt flere krav.
Desværre skulle vi i dagens kamp kun spille 9 mands da Farsø kun kunne mønstre 10 spillere, men det tog vi med oprejst pande, for der var stadig et arbejde der skulle gøres før missionen var fuldført.
1.Halveg
Vi starter lidt nervøst og man kunne tydeligt mærke hvad der stod på spil, så de første 10 minutter ramte vi ikke helt niveau men dog igen i massivt boldbesiddelse.
Vi begyndte så småt derefter at spille det flotte fodbold som vi har set fra drengenes side rigtig mange gange, men alligevel skulle vi komme bagud 0-1 efter 11 min spil på en af deres få angreb.
Så jeg frygtede lidt at de kunne miste modet på baggrund af den nervøse start, jeg tog heldigvis fejl for tvært imod tog de skeen i den anden hånd og løftede niveauet og nu begyndte det at ligne noget stort.
Vi skulle da også kun 4 min hen før udligningen kom på et mål af Julius Bundgaard, og nu sad drengene for alvor på spillet og små 4 min senere scorede vi et på langskud af Oskar Skovgaard  ja man fristes til at sige det var et drømmemål.
Foran 2-1 efter min 19 minutter og vi er i total kontrol, det ligner blot et spørgsmål og sejrens størrelse, drengene fortsætter med at presse Farsø tilbage på banen og vi skaber flere rigtig gode chancer hvor vi er tæt på 3-1.
Det ligner at vi må gå til pause med en 2-1 føring, men ret symbolsk på den her kamp får vi 3-1, igen og igen er det Julius Bundgaard der behandler en vaskeægte klasse aflevering af Meron Meri.
Så 3-1 føring til pausen og det var nu tæt på.
2. Halveg
Vi starter hvor vi slap med at dominere Farsø med og uden bold, men dog har Farsø bolden en smule mere end i første halvleg.
Men drengene løfter heldigvis igen niveauet og leverer på et rigtig fint niveau, der var næsten altid støttespiller på som betød at Farsø aldrig rigtig blev farlige.
Det var simpelthen en sand fornøjelse at se hvordan drengene spillede.
Men vi skulle helt hen i 53 min før vi kom på tavlen igen og den her gang var det Meron der kom på tavlen 4-1 nu og nu var det pludselig ekstrem tæt på.
Heldigvis fortsætter drengene det gode spil og blot 4 min senere kommer vi på 5-1 og igen er Julius Bundgaard målscoreren.
5-1 og 13 min igen det kunne næsten ikke gå galt nu, men i det 59 minut reducere Farsø til 5-2 men det fik ingen betydning.
Drengene køre flot kampen hjem og vinder mere end fortjent 5-2 og skal spille Liga 4 efter jul.
Så stort tillykke med sejren og oprykningen til drengene de har så meget fortjent det.
Kæmpe respekt for den indsats de har leveret, ikke bare til kampene men mindst ligeså meget til træning.