image U 15 Liga 2-drenge fik det ene point ud af forårspremieren på udebane mod Skjold Sæby. Foto: U 15-drenge
05. marts 2020 kl. 13:35
I går - onsdag 4/3 - havde U 15 Liga-2 drengene deres sæsonpremiere på udebane imod IF Skjold/Sæby. Her samler SIF-cheftræner Joakim Nielsen op på den kamp - læs mere her...

Skjold Sæby var fra første fløjt fast besluttet på, at det var de længere bolde til deres to stærke angribere, som skulle hjælpe dem igennem sæsonpremieren.
Skjold Sæby forsøgte sig med et højt pres fra kampens begyndelse. De sendte fire-fem spillere højt i pres, og det skulle også vise sig at være deres tilgang til kampen.

I hele første halvleg bølgede kampen frem og tilbage. Skjold Sæby sparkede lange bolde i dybden på deres angribere, imens Støvring IF forsøgte at sætte spillet igennem midten. Vi fik aldrig rigtig overtaget i de første 30 minutter, idet at vi ikke lykkedes med at spille os ud af deres høje pres - de tre-fire gange, det lykkedes, kom vi også frem nogle ganske fine muligheder.
Efter godt 30 minutters spil opsnappede en velspillende Sæby-angriber bolden i feltet og flugtede bolden flot i mål til 1-0.

Vi fik snakket tingene igennem i pausen og fik ændret vores spil en smule. Vi gik blandt andet over til en 4-4-2-formation efter pausen.
Støvring-mandskabet kom langt bedre ud til anden og satte sig bedre og bedre på tingene - især med to angribere på toppen fik vi presset Skjold Sæby i bund.
Især de sidste 20 minutter dominerende vi totalt. Det var i den periode faktisk bare en kamp om overlevelse for hjemmeholdet, der i høj grad fortsatte med at sparke lange bolde.
53 minutter skulle der gå, før det lykkedes SIF og Christian Rolin Smed at udligne til 1-1.
Herefter handlede det blot om overlevelse for Skold Sæby. SIF spillede sig til mange gode muligheder, hvor af ihvertfald en eller to burde have kastet en scoring af sig.

SIF-cheftræner Joakim Nielsen:
- Vi har udmærket klar over, at kampen ville blive svær. Sådan er det altid, når skal åbne sæsonen. Til trods for at vi skulle bruge første halvleg på at komme i omdrejninger og finde os til rette på banen, spillede vi en fin kamp. Vi gav meget få scorings-muligheder væk og stod generelt godt defensivt på banen. Vi skabte fire-fem potentielle scorings-muligheder, hvilket på en god dag havde resulteret i fire kasser. Vi gjorde alt rigtigt - stod med en god balance og koncentration i vores defensiv, holdt en stærk offensiv modstander fra chancer og skabte selv rigtig mange gode muligheder.
- Jeg er helt sikker på, at rigtig mange hold får problemer med dette Skjold Sæby-hold, der kender dets begrænsninger og spiller på det, de er stærke til, de lange bolde. Jeg er trods kun et point tilfreds med vores åbning. Det er altid at spille den første kamp - især på udebane i Sæby.

• Kampfakta:
  • U 15 Liga 2-drenge:
  • Skjold Sæby - Støvring IF 1-1 (1-0)
  • Mål:
  • 31. minut: 1-0 IF Skjold/Sæby.
  • 53. minut: 1-1: Christian Rolin Smed.
  • SIF-truppen i premieren - afbud fra Andreas Nicolajsen: Simon Viltoft, Damhat Khallouf, Laurits Birch Christensen, Tinus Bregnhøj, Oliver Jensen (anfører), Olti Xhigoli, Noah Dahlqvist, Malthe Nyholm Frederiksen, Noah Pedersen, Christian Rolin Smed, Mikkel Jørgensen og Erik Kold.