Tilles triumf - tredjehold klar til Serie 4

image SIF-træner Mathias Tille Kristensen på vej mod de højere luftlag efter 4-0-sejren og oprykningen til efterårets Serie 4.
Af Jørn Eriksen
17. juni 2018 kl. 16:04
Tredjeholdet hos herresenior, Serie 5 (1), gjorde arbejdet færdigt og sikrede sig søndag 17/6 oprykning til efterårets Serie 4 takket være en 4-0-sejr hjemme over Strandby IF Farsø i sidste spillerunde, og så var der den obligatoriske lufttur til træner Mathias Tille Kristensen - læs mere her...

Det hele fik en "lykkelig" afslutning med Frederik Lykke som dobbelt målscorer og manden bag en assist til en af de andre scoringer i 4-0-sejren, da tredjeholdet hos herresenior, Serie 5 (1), sikrede sig oprykning til efterårets Serie 4 takket være en knusende 4-0-sejr hjemme over Strandby IF Farsø i sidste spillerunde søndag 17/6.

Og umiddelbart efter slutfløjtet røg proppen af champagneflasken, og træner Mathias Tille Kristensen, der mere end nogen anden har haft sit hyr med holdsammensætninger og afbud i dette forår som tovholder for to Serie 5-hold i SIF-regi, blev sendt op mod skyerne af SIF-spillerne. Han kom heldigvis ned igen i hel behold...

Mathias Tille Kristensen takkede af med denne kamp. Efter sommerferien tager den nuværende U 19-cheftræner, Rasmus Numan Petersen, over som træner for tredjeholdet i seniorafdelingen, og Tille fik sin velfortjente triumf.

SIF-mandskabet indløser billet til Serie 4 som en af de 24 toere, der også rykker op sammen med puljevinderne. I SIF-holdets pulje snuppede FK Fjordsiden førstepladsen med 27 point for 10 kampe - kun SIF formåede at tildele puljevinderne et nederlag undervejs, og FK Fjordsiden sluttede også af med at besejre Vegger IF 20-0 i deres sidste kamp.

SIF-mandskabet hentede selv otte sejre i 10 kampe, samlet målscore 38-14 - ganske stærkt gået.

SIF skulle bruge en sejr i den sidste kamp for at holde pointgennemsnittet til at slutte blandt de 24 bedste toere, og der blev bidt nogle negle i SIF-lejren i første halvleg, hvor SIF først et minut før pausen fik bonus af et klart spillemæssigt overtag, da Frederik Lykke (t.v. på foto herover, red.) gjorde det til 1-0 i kølvandet på et hjørnespark fra Michael Nielsen. Frederik Lykke tæmmede bolden med brystet ved fjerneste stolpe og sendte efterfølgende sikkert bolden i nettet.

• SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Anders Jensen - Victor Bartholomæussen, Stefan Berg, Aske Kjær og Tommy Thrysøe - Jesper Larsen og Frederik Lykke - Mike Long, Christian Grønhøj og Mathias Rasmussen - Michael Nielsen.
  • Bænken denne gang: David Guldborg og Andreas Aagesen.

Allerede efter et lille kvarter byttede Mathias Rasmussen og Frederik Lykke pladser, og fem minutter senere gjaldt det samme Jesper Larsen og Tommy Thrysøe.

1-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start kom Mathias Rasmussen ud til et pusterum - ind på midtbanen kom David Guldborg.

I det 55. minut blev det 2-0, da Frederik Lykke scorede fra tæt hold, og i det 62. minut blev det 3-0, da Michael Nielsen (tidligere keeper, red.) headede en god tværpasning fra den dobbelte målscorer Frederik Lykke i nettet.

Christian Grønhøj kom ud til en pause - ind kom Mathias Rasmussen, og i det 67. minut blev det så 4-0, da Mike Long scorede på oplæg fra Michael Nielsen.

Herefter kom Andreas Aagesen på banen som ny forward - ud kom Michael Nielsen, og der blev i slutfasen skiftet yderligere ud - blandt sluttede "Man of the Match", Frederik Lykke, på sidelinjen efter en flot indsats, der også med stor margin gav ham titlen som kampens SIF-spiller.

Med ni minutter igen fik midtstopperen Aske Kjær et gult kort, som vist kun dommeren kunne forklare, og SIF-holdet kørte den sikre 4-0-sejr hjem.

Hos SIF tog keeper Anders Jensen sig i øvrigt glimrende af de nærgående forsøg, Strandby IF Farsø spillede sig til kampen igennem.