Sørgebind på SIF-spillernes overarme

image Både Serie 3-spillerne - foto - og Serie 1-spillerne havde sørgebind på under lørdagens testkampe hjemme mod henholdsvis Doense/Vebbestrup IF og Aalborg Chang (2).
Af Jørn Eriksen og Rasmus Gissel (foto)
15. februar 2020 kl. 19:47
Afdøde Kasper Kragelund blev mindet med ét minuts stilhed før både Serie 1- og Serie 3-holdets testkampe hjemme i Støvring lørdag eftermiddag 15. februar, og SIF-spillerne på de to hold spillede med sørgebind på overarmene - læs mere her...

Nogle gange bliver fodbold inderlig ligegyldig, og sådan var det lørdag 15. februar, da både Serie 1 og Serie 3 indledte serien af testkampe frem mod forårspremieren sidst i marts. Modstanderne var henholdsvis Aalborg Chang (2) og Doense/Vebbestrup IF.

Begge kampe blev indledt med ét minuts stilhed for at mindes og ære den tidligere SIF-spiller Kasper Kragelund, der døde forleden og som skal begraves fra Støvring Kirke på onsdag 19. februar kl. 13.00. SIF-spillerne gennemførte også de to kampe med sørgebind på armene.

De to kampe endte henholdsvis 1-1 og 3-3, og begge SIF-mandskaber fik nogle meter i benene i kampe, der bar tydeligt præg af, at det er først på sæsonen, og et stykke tid siden kampformen har siddet lige i skabet.

Serie 1-startopstillingen: Joakim Nielsen - Sebastian Meyer Poulsen, Nicolaj Hvilsom og Mike Hansen - Casper Henriksen, Anders Nielsen, Thomas Nielsen og Christoffer Olesen - Mads Harbo - Lasse Pilgaard og Nicklas Plougmann.
Bænken denne gang: Mads Dahl, Christian Lie Guldager, Kasper Bøgh og Asger Stahl Olsen.

SIF kom foran 1-0 kort ind i kampen på et hovedstød signeret anfører Nicolaj Hvilsom. Det skete i kølvandet på en hjørnesparksbold, som Mads Harbo sendte ind foran mål. Efter pausen fik Chang udlignet til slutcifrene 1-1.

Serie 3-startopstillingen: Anders Snitker Jensen - Andreas Lahn-Jakobsen, Kasper Ronge Mikkelsen, Michael Andersen og Asger Stahl Olsen - Malthe Christiansen - Selemani Kikwangazala, Rasmus Carøe Eriksen, Kenneth Møller og Mike Long - Marcus Skovhus Pedersen.
Bænken denne gang: Mathias Blad Krogh, Joakim Nielsen og Jesper Gustavsen.

SIF kom bagud 0-2 på tilfældigheder efter dødbolde ind i feltet, men Kasper Ronge Mikkelsen fik reduceret til 2-1 cirka midtvejs i første halvleg. Og SIF kom også foran 3-2 efter pausen på scoringer af Mathias Blad Krogh og Kenneth Møller, men i tillægstiden fik gæsterne udlignet til 3-3 på et straffespark, som SIF-keeper Anders Snitker Jensen i første omgang så ud til at klare, men dommeren mente, bolden havde været over stregen.