SIF-damerne videre i pokalturneringen

image SIF-damerne slog DHF & K 2-1 i torsdagens pokalkamp på udebane. Foto: JS-damer
Af Jørn Eriksen
22. august 2019 kl. 22:51
JS-damerne slog torsdag aften (22/8) DHF & K fra serie 1 2-1 på udebane i pokalturneringen. Katja Uhrenholt scorede begge SIF-målene i pokalsejren, hvor der var blevet skiftet lidt ud i SIF-truppen i forhold til de seneste kampe i JS-puljen - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Pokalturneringen, kvinder:
  • DHF & K (Serie 1) - Støvring IF (JS) 1-2 (0-0)
  • Mål:
  • 58. minut: 1-0 Melissa Hansen.
  • 61. minut: 1-1 Katja Uhrenholt (straffespark)
  • 78. minut: 1-2 Katja Uhrenholt.
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Dea Poulsen - Lisa Mikkelsen, Katja Quist Kristensen og Sissal Borgarlid - Julie Blicher - Nicoline Jespersen, Sigrid Poulsen, Katja Uhrenholt og Nicole Netopil - Daria Krzos og Helene Andersen.
  • Indskiftere denne gang: Majken Frost, Maria Djurhuus og Johanne Kjærgaard. Alle 14 kom i aktion.

Alle tre scoringer i torsdagens pokalkamp på Hørby Stadion ved Sæby faldt i anden halvleg, og det var hjemmeholdet fra Serie 1, der kom i front i det 58. minut.
SIF fik ikke clearet en bold væk, og det udnyttede DHF & K til at bringe sig foran 1-0.

Tre minutter senere blev det dog 1-1, da SIF--angriberen Helene Andersen blev fældet i straffesparksfeltet, og dommeren pegede på pletten. Den mulighed omsatte Katja Uhrenholt til at få bragt balance i regnskabet, og Katja Uhrenholt satte også SIF-sejrsmålet til 2-1 i blå-hvid-favør ind med 12 minutter igen på et godt langskud.

- Vi mødte et godt Serie 1-hold og havde lidt problemer med dem i første halvleg, men vi fik bedre greb om det efter pausen. Det var et flot opbygget angreb, der førte til straffesparket, som vi kom på 1-1 på, og spillerne leverede i store perioder en fin kamp. Vi gav debut til unge Maria Djurhuus på den ene kant i anden halvleg, og hun viste rigtig gode takter, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

En lille håndfuld af de spillere, der har været med i de første JS-kampe fik et pusterum i torsdagens pokalkamp, og de 14 spillere, der var i aktion, viste fine takter og fik sikret videre adgang til næste runde i pokalturneringen.

JS-damerne spiller søndag 25/8 hjemme mod Vorup FB.