Serie 4 i gavehumør inden pausen

image Serie 4-træner Rasmus Numan Petersen og Christian Rytter (t.v.) på sidelinjen under kampen mod Farsø/Ullits IK.
Af Jørn Eriksen
18. august 2018 kl. 11:23
Tredjeholdet hos herresenior, Serie 4, var i gavehumør i første halvleg i hjemmekampen mod Farsø/Ullits IK fredag aften 17/8, og stillingen var derfor 0-3 ved pausen. SIF-holdet fik rettet en del op på tingene i anden halvleg, og kampen sluttede 2-3 - læs mere her...

Det er ikke let at vinde fodboldkampe, når man bruger første halvleg på at agere julemænd i et stormagasin og have mest travlt med at dele gaver ud.

Det var lidt situationen for Serie 4-mandskabet fredag aften i hjemmekampen mod Farsø/Ullits IK, der kom til Støvring med en 5-0-sejr i deres efterårspremiere som solid ballast.

Allerede i det 3. minut blev 0-1 efter et hjørnespark, hvor et alt for passivt SIF-forsvar ikke fik dækket ordentlig op. Spillemæssig var de første 45 minutter ikke opløftende for hjemmeholdet, og to deciderede foræringer i forsvaret i det 31. og 32. minut betød, at gæsterne nettede yderligere to gange.

Stillingen ved pausen 0-3.

SIF-startopstillingen:

Seks minutter efter pausen fik Mads Dahl (foto herunder, red.) reduceret til 1-3 på et straffespark, hvor han sikkert sendte bolden fladt i mål. Generelt fik SIF-holdet løftet spillet en hel del i de sidste 45 minutter.

Det blev 2-3 med 11 minutter igen ved en af de tre indskiftede spillere efter pausen, Christian Rytter, på en assist fra Jesper Gustavsen, men det blev også slutcifrene.

Farsø/Ullits IK topper nu puljen med seks point for to kampe. SIF-mandskabet har et point på bogen takket være 2-2 i premieren ude mod Haverslev IF.