Sen udligning sikrede Serie 3 1-1

image Selemani Kikwangazala (th.) udlignede til 1-1 for Serie 3 ude mod Gudumholm IF med seks minutter igen.
Af Jørn Eriksen
10. juni 2019 kl. 19:14
Selemani Kikwangazala satte med seks minutter igen udligningen til slutcifrene 1-1 ind i udekampen mod en af oprykningskandidaterne, Gudumholm IF, mandag 2. pinsedag, og det skete på en assist fra SIF-mandskabets "tasmanske djævel" på pladsen som højre back, energiske Sebastian Meyer Poulsen. Læs mere her...
  • Serie 3, herrer, 12. spillerunde:
  • Gudumholm IF - Støvring IF 1-1 (0-0)
  • Mål:
  • 54. minut: 1-0 Philip Stentoft.
  • 84. minut: 1-1 Selemani Kikwangazala (ass. Sebastian Meyer Poulsen).
  • Advarsler, gule kort:
  • 71. minut: Marcus Skovhus Pedersen, SIF.
  • 87. minut: Sebastian Meyer Poulsen, SIF.
  • SIF-startopstillingen, 4-4-2: Rasmus Nygaard - Sebastian Meyer Poulsen, Rasmus Carøe Eriksen, Michael Wædeled Andersen og Ardeshir Ebrahimi - Jens Janum Riis, Malthe Christiansen, Kenneth Møller og Selemani Kikwangazala - Niclas Plougmann og Kasper Bøgh.
  • Bænken denne gang: Marcus Skovhus Pedersen, Michael Toft Nielsen og Nikolaj Christiansen.
  • Udskiftninger/SIF:
  • 46. minut: Marcus Skovhus Pedersen ind - Selemani Kikwangazala ud.
  • 55. minut: Michael Toft Nielsen ind - Jens Janum Riis ud.
  • 58. minut: Selemani Kikwangazala ind - Ardeshir Ebrahimi ud.
  • 75. minut: Jens Janum Riis ind - Kenneth Møller ud.
  • 80. minut: Nikolaj Christiansen ind - Malthe Christiansen ud.
  • 87. minut: Kenneth Møller ind - Nikolaj Christiansen ud.

Serie 3-holdet fik dermed fortjent det ene point ud af anstrengelserne på en dag, hvor 4-4-2-opstillingen skulle stå sin prøve, og hjemmeholdet med en sejr kunne have taget førstepladsen i topstriden med Gug Boldklub og Svenstrup-Godthåb IF. Svenstrup-Godthåb IF tabte 1-5 til Vaarst-Fjellerad Boldklub i dag (2. pinsedag).

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

Selemani Kikwangazala fik dog først scoret i to tempi ved målet til 1-1. I første omgang ramte han ikke bolden, men han fik snurret rundt og skubbet bolden i et tomt mål.

SIF indledte kampen bedst og var dominerende i de første 25-30 minutter med god organisation og disciplin i tingene på banen. Allerede efter 5-6 minutters spil var Niclas Plougmann tæt på at score til 0-1 på en assist fra Sebastian Meyer Poulsen. Plougmann fik sparket fladt på mål, men bolden ramte indersiden af den fjerneste stolpe og trillede langs mållinjen hen til hjemmeholdets keeper.

Gudumholm IF, der ikke spiller som et tophold, havde i anden halvlegs indledning et par gode chancer - den sidste tog SIF-keeper Rasmus Nygaard sig af, inden det blev 1-0 ni minutter efter pausen, da en indskiftet spiller fik scoret i to tempi.

Et lille kvarter efter pausen burde Kasper Bøgh have udlignet til 1-1 for SIF. Midtstopperen Rasmus Carøe Eriksen lagde en rigtig god bold op i bagrummet, og Kasper Bøgh slap alene igennem og kom ind i feltet, men keeperen fik afværget til hjørnespark.

Der blev skiftet flittigt ud/ind i SIF-lejren efter pausen, hvor trætheden begyndte at melde sig hos flere spillere. SIF kom helskindet igennem en undertalsperiode fra det 71. til 81. minut grundet et hårdt dømt gult kort til indskiftede Marcus Skovhus Pedersen. I den afsluttende fase var Jens Janum Riis stærkt spillende på den centrale midtbane sammen med Marcus Skovhus Pedersen, da han var kommet ind igen.

1-1 i det 84. minut, og minuttet efter fik Niclas Plougmann faktisk en god chance for at score til 2-1, men han fik ikke ordentlig ram på bolden, og i det 88. minut rystede SIF-keeper Rasmus Nygaard en god redning frem fra gemmerne, da der var allermest brug for den.

Tre minutter før tid indkasserede Sebastian Meyer Poulsen et gult kort. Det betød, at Kenneth Møller sluttede af som højre back, og indskiftede Nikolaj Christiansen blev offer for en taktisk rokade, da 1-1 skulle forsvares hjem.

- Samlet en opløftende indsats. 4-4-2-opstillingen stod sin prøve, og med lidt held havde vi også vundet kampen. Vi vil gerne slutte foråret godt af selvom, vi har undgået enhver form for nedrykningsfare. Vi skal fortsætte takterne i de to sidste kampe mod LKB/Gistrup og RKG Klarup, siger Søren Milde, Serie 3-træner.

Hos SIF deltes målmand Rasmus Nygaard og midtstopperen Rasmus Carøe Eriksen om at blive kampens SIF-spiller. De fik lige mange og flest stemmer i den efterfølgende fidusafstemning.