For stor spildprocent hos JS-damerne

image JS-damerne vendte 0-1 til 2-1 men tabte hjemmekampen mod Vorup FB 2-3. Gæsterne satte sig på førstepladsen med den sejr.
Af Jørn Eriksen
25. august 2019 kl. 20:03
SIF-damerne kunne have sat sig på førstepladsen i JS-puljen med en sejr i søndagens hjemmekamp mod Vorup FB, der imidlertid scorede til 2-3 i det 85. minut. Kampen sluttede 2-3, og Vorup FB fører aktuelt JS-puljen - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • Støvring IF - Vorup FB 2-3 (1-1)
  • Mål:
  • 14. minut: 0-1 Christina Graversen.
  • 15. minut: 1-1 Katja Uhrenholt (straffespark).
  • 61. minut: 2-1 Julie Bundgaard (selvmål) .
  • 64. minut: 2-2 Julie Bundgaard.
  • 85. minut: 2-3. Sarah Møller.
  • Advarsler, gule kort:
  • 61. minut: Maria B. Sørensen, Vorup FB.
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Sofie Balling Olesen, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Pia Kjær - Johanne Kjærgaard, Julie Blicher, Katja Uhrenholt og Sissal Borgarlid - Helene Andersen og Julie Frank.
  • Bænken denne gang: Maria Djurhuus, Stine Balling Olesen og Majken Frost.
  • Indskiftninger hos SIF:
  • 46. minut: Maria Djurhuus, Stine Balling Olesen og Majken Frost ind - Julie Frank, Sofie Balling Olesen og Pia Kjær ud.
  • 58. minut: Johanne Kjærgaard ud - Julie Frank ind.
  • 75. minut: Maria Djurhuus (knas med baglår) ud - Johanne Kjærgaard ind.
  • 76. minut: Julie Blicher ud - Pia Kjær ind.
  • 78. minut: Sigrid Poulsen ud - Sofie Balling Olesen ind.
  • 90. minut: Majken Frost ud - Julie Blicher ind.

Gæsterne fra Vorup FB skød sig til tops i tabellen med otte point for fire kampe med den smalle 3-2-sejr i Støvring denne søndag eftermiddag - to point foran SIF-mandskabets næste modstander, Aalborg Freja, der har spillet en kamp færre end både Vorup FB og SIF.
Det hele var ellers ved at trække op til en "spiselig" uafgjort, men med fem minutter igen fik gæsterne scoret til 2-3 på et drønende langskud i kølvandet på et hjørnespark, hvor SIF ellers i et par tempi havde fået luftet ud, men den bold ramte gæsternes Sarah Møller lige i rumpetten, og bolden piskede ind oppe i det nærmeste målhjørne.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-damernes pulje:

SIF havde ellers haft målchancerne til at afgøre topkampen mellem puljens toer og treer til egen fordel, men det var bare dagen, hvor hjemmeholdet ikke fik scoret på muligheder, der skal omsættes i scoringer, hvis det hele ikke skal blive for risikofyldt i den sidste ende.
Denne søndag gik det galt mod en modstander, der stod godt på banen og som var farlig på dødbolde.

I kampens indledning fik SIF ikke udnyttet et par friløbere, og i stedet kom Vorup FB på 0-1 i det 14. minut, da SIF ikke fik clearet bolden tæt under mål.
Minuttet efter blev Sissal Borgarlid så fældet i Vorup-straffesparksfeltet, og det straffespark omsatte Katja Uhrenholt i en udligning til 1-1.
Tre minutter senere var Julie Frank tæt på at score til 2-1 efter et mønsterangreb, hvor angrebsmakkeren Helene Andersen havde den sidste assist på tværs af feltet til Julie Frank.
1-1 ved pausen.

SIF skiftede tre spillere ud på samme tid fra anden halvlegs start, og herefter havde SIF i flere tempi mulighederne til at afgøre kampen.
I det 60. minut spillede Julie Frank angrebsmakkeren Helene Andersen fri ind i feltet, men hun fik i to tempi blokeret sine skud - ellers en kæmpemulighed for at komme foran 2-1.
I det 61. minut indkasserede Vorup FB et gult kort, og SIF fik frispark ude i venstre side. Bolden blev smækket ind til nærmeste stolpe, hvor gæsternes Julie Bundgaard upresset fik headet bolden i eget net.
2-1 til SIF, der tilmed var 10 minutter i overtal.

Tre minutter senere blev det imidlertid 2-2 på et hovedstød efter et hjørnespark til gæsterne, og Julie Bundgaard fik vist, hun også kan score i modstandernes net. Hun fik upresset lov til at heade bolden ind ved nærmeste stolpe.

I det 68. minut kom den næste store mulighed til SIF. Indskiftede Maria Djurhuus fik spillet bolden på tværs ind til Sissal Borgarlid midt i feltet lige foran mål, men sidstnævnte fik desværre ikke ordentlig ram på bolden - og stadig 2-2.
Der blev herefter skiftet flittigt ud/ind i SIF-lejren, og med ni minutter igen havde Julie Frank et behjertet langskudsforsøg, hvor bolden gik over mål.

2-2 ville begge hold sandsynligvis have kunnet leve med i et tæt og jævnbyrdigt opgør, men i det 85. minut fik gæsterne lidt unødvendigt et hjørnespark fra deres højre side. Bolden blev clearet men havnede til sidst hos Sarah Møller, der bankede bolden op i det nærmeste målhjørne langt udefra til 2-3, og med to minutter igen kunne gæsterne såmænd have scoret til 2-4 på en tværbold, hvor en fremstormende Vorup-spiller fik sendt bolden forbi mål fra en position ved fjerneste stolpe.

Samlet et noget ærgerligt nederlag for SIF-damerne, der havde for stor spildprocent i de afgørende situationer i dette opgør.