Fem sejre på stribe for Serie 2-damer

image Katja Uhrenholt scorede fem mål på stribe inden pausen i Serie 2-damernes 7-1-sejr hjemme over Arden IF. Foto: Hanne Andersen
Af Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer
03. maj 2019 kl. 11:47
Serie 2-damerne tog i aftes - torsdag 2. maj - den femte sejr på stribe i det sidste opgør inden ombrydning af rækkerne. 7-1 over Arden blev slutcifrene - Katja Uhrenholt scorede fem mål på stribe inden pausen - læs mere her...

Det var den sidste kamp, inden turneringen brydes op

Herefter laves der nye puljer med de 24 1'ere - samt de 7 bedste 2'ere

Kampen stod mod Arden - puljens 2'er. Desværre var Arden udeblevet fra deres første turneringskamp, så kampen havde desværre ikke den ønskede status om at blive nr. 1 i puljen.

Kampen blev desværre afviklet som 9:9 mands, idet Arden ikke havde nok spillere. Det gav altså bare et underlig forkrampet spil - hvor vi manglede vores struktur fra 11:11.

Men skønt kampen kunne afvikles og ikke blev aflyst.

Arden kom foran efter fem minutters spil. Men så tog Katja Uhrenholt over – med den ene flotte mål efter det andet. Fra det 13. minut til pausen scorede Katja hele fem mål. (Katja var venligst til kampen udlånt fra jyllandsserien, hun må være brandvarm til kampen, Jyllandsserien har i weekenden mod Aabybro).

Efter pausen blev der lidt måltørke - dog stadig med Støvring på bolden.

Emma Søndergaard scorede et superflot mål efter 75 minutter spil. Flot langskud uden nogen chance for Arden-keeperen. Topscorer Julie Frank ville også være med. Efter 82 minutter lukkede og slukkede Julie med scoringen til 7-1.

Fem kampe - fem sikre sejre med en målscorer på +31. Nu glæder vi os til nye udfordringer mod de andre puljers nr. 1 og 2.

Stillingen i
Serie 2-damernes pulje:

• SIF-truppen i 7-1-sejren: Anne Kibsgaard, Daria Krzos, Emilie Godskesen Dam, Emma Søndergaard, Helena Quist Kristensen, Johanne Kjærgaard, Julie Frank, Katja Uhrenholt, Kristine Mønsted Lykholt, Nanna Elise Knudsen og Signe Rytter Lund.