Fem gyldne minutter for Serie 1

image Mads Harbo (tv.) satte sit tydelige fodaftryk på kampens udfald med tre scoringer i SIF-sejren på 4-1. Foto: Rasmus Gissel
Af Jørn Eriksen og Rasmus Gissel (foto)
21. august 2019 kl. 23:37
Serie 1 måtte se Løgstør IF komme på 1-1 11 minutter efter pausen, men syv minutter senere stod der 3-1 takket være fuldtræffere i det 58. og 63. minut, og med 20 minutter igen blev det 4-1. Tre scoringer af Mads Harbo og en enkelt af Niclas Plougmann i den vigtige sejr - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 1, herrer:
  • Støvring IF - Løgstør IF 4-1 (1-0)
  • Mål:
  • 44. minut: 1-0 Mads Harbo. (assist Lasse Pilgaard)
  • 56. minut: 1-1.
  • 58. minut: 2-1 Mads Harbo. (assist Mads Harbo)
  • 63. minut: 3-1 Niclas Plougmann.
  • 70. minut: 4-1 Mads Harbo. (assist Thomas Nielsen)
  • SIF-startopstilling, 4-4-2: Mikkel Blad Krogh - Nicolaj Hvilsom, Tobias Buus, Lars-Bo Hansen og Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Casper Henriksen, Thomas Nielsen, Anders Nielsen og Mads Harbo - Lasse Pilgaard og Christian Guldager.
  • Bænken denne gang: Niclas Plougmann, Sebastian Meyer Poulsen og Jens Janum Riis.
  • Indskiftninger, SIF:
  • 32. minut: Casper Henriksen ud - Niclas Plougmann ind.
  • 46. minut: Lars-Bo Hansen ud - Sebastian Meyer Poulsen ind.
  • 52. minut: Christian Guldager ud - Jens Janum Riis ind.
  • 71. minut: Lasse Pilgaard ud - Christian Guldager ind.
  • 82. minut: Niclas Plougmann ud - Casper Henriksen ind.

Gæsterne fra Løgstør IF fik skabt en smule spænding om kampens udfald med deres udligning til 1-1 11 minutter efter pausen, men syv minutter senere var SIF-mandskabet tilbage på sikker sejrskurs takket være fuldtræffere af Mads Harbo og Niclas Plougmann, og Harbo (foto herover, red.) satte sin tredje scoring i opgøret ind med 20 minutter igen, da han blev spillet fri i dybden på en målgivende pasning signeret Thomas Nielsen.

I slutfasen brændte det på et par gange foran SIF-målet, men Thomas Nielsen (foto herover, red.), der sled og slæbte med brormand Anders Nielsen ved sin side i motorrummet på midtbanen kampen igennem, kunne tre minutter inde i overtiden have scoret til 5-1, da han i to tempi fik sendt bolden over mål, og så blev det ved 4-1.

En såre fortjent SIF-sejr, og Harbo kunne og burde såmænd have scoret yderligere et mål allerede inden pausen.
Gæsterne ville tydeligvis spille på omstillinger, og indenfor de første 20-25 minutter var der tilløb til SIF-muligheder uden, at scoringerne kom. Gæsterne testede for første gang SIF-keeper Mikkel Blad Krogh efter en lille halv times spil, men han tog sig godt af det hårde skud. I det 37. minut burde Mads Harbo have scoret til 1-0 spillet fri i feltet, men han fik afsluttet hårdt forbi fjerneste stolpe.

I det 44. minut lynede Mads Harbo så for første gang. Lasse Pilgaard spillede ham fri, og Harbo kvitterede for den pasning ved at sparke bolden fladt i nettet.
1-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start tog Lars-Bo Hansen (slag over næseryggen i første halvleg, og foto herover, red.) plads på bænken. Ind kom Sebastian Meyer på venstre back, mens Nicolaj Hvilsom overtog pladsen i midterforsvaret ved siden af Tobias Buus.
I det 56. minut blev det så 1-1, da bolden blev stukket ned mellem to SIF-spillere, og en Løgstør-spiller smuttede igennem og fik scoret.

Og så gik det ellers stærkt.
Frygten for, at Løgstør IF eventuelt ville få kampen til at slå en kolbøtte, holdt heldigvis ikke vand.

I det 58. minut driblede Mads Harbo ind over banen fra den ene flanke og sparkede bolden flot i nettet til 2-1, og fem minutter senere lagde Lasse Pilgaard elegant bolden af til Mads Harbo i Løgstør-feltet. Han fik sit skud blokeret, og bolden havnede hos Niclas Plougmann, der havde let ved at score til 3-1 fra tæt hold.
I det 70. minut spillede Thomas Nielsen så Mads Harbo fri på en dybdebold, og sidstnævnte omsatte den mulighed til en sikker scoring til 4-1.

- Rart med en sejr, men vores boldomgang sidder stadig ikke helt i skabet og er ikke god nok. Der bliver sjusket for meget, og det talte vi om i pausen, men samlet var vi det bedste hold i den her kamp, og sejren var fortjent, sagde SIF-cheftræner Calle Facius kort efter slutfløjtet.

Serie 1-holdet spiller igen fredag aften kl. 18.30 på udebane mod Nibe Boldklub i en fremrykket kamp.